Pagina's

zondag 8 december 2013

December give-away


Vandaag doe ik weer een weggeefje. Ditmaal om iemand blij te maken, maar óók om iemand te helpen. 


Allereerst wat valt er te winnen?

Deze Real Red Goodie Gear Simply Created Kit + de stempelset Oh, Goodie!, beiden van Stampin' Up! De kit bestaat uit genoeg materiaal voor het maken van 10 goodie-bags. Of het nu voor het maken van cadeautjes voor familie of vrienden is of voor traktaties in de klas; je hebt ze snel en simpel gemaakt. En wie wil dat nu niet in deze drukke decembermaand!?Die-cut tags; printed, die-cut banners; stickers; Bermuda Bay Baker’s Twine, 3" x 5" Cellophane Bags.


4 Clear Stamps
Wie wil ik helpen?


Dat is mijn nichtje Linsey (21) die voor haar studie communicatie en informatiewetenschappen aan de Universiteit onderzoek moet doen naar het analyseren van webdata op websites. Bij gebrek aan een eigen blog, gebruikte ze hiervoor het mijne.  Met een enquête wil ze inzicht krijgen in het internetgedrag van de bezoekers van mijn blog.
Wat moet je doen?


Een enquête invullen. Deze neemt minder dan 5 minuten in beslag en je vindt hem hier:  http://www.thesistools.com/web/?id=381156


De gegevens worden anoniem door Linsey verwerkt, maar als je kans wilt maken op bovenstaande give-away dan moet je in de enquête wel even je emailadres achterlaten. Dit is puur om je te kunnen bereiken als je gewonnen hebt, we geven het email-adres niet aan derden en gebruiken het ook niet voor andere (reclame)doeleinden.


Zondag 15 december loot ik onder de deelnemers. Ik zou het super vinden als jullie willen helpen en hoop op veel reacties.Alvast bedankt voor jullie tijd, ook namens Linseypinsey Linsey!XOXOXOXO


  
 

21 opmerkingen:

Clärle zei

Ingevuld :)

Renate zei

Gedaan!!

Sanne zei

Margriet, natuurlijk help ik mee! Ik was ook ooit student en vond het destijds ook fijn dat mensen bereid waren me te helpen.

Liefs Sanne

PS. Wat een leuke spulletjes van SU ;-)

Unknown zei

Heerlijk om enquetes in te vullen, dus ook deze heb ik ingevuld. Ik kan me nog herinneren dat toen ik student was, ik ook een enquete via internet had vespreid. Teleurgesteld over het aantal reacties... Dus daarom vul ik nu enquetes in voor andere studenten. Gewoon om ze te helpen! Ik hoop dat ze veel reacties krijgt :)

Groetjes Miriam

Anita zei

Itskebeurt.......

Marie-claire zei

Gedaan! ;-)
Wat een SUper weggeefje, ik doe gezellig een keer mee!

Groetjes Marie-Claire

Marie-claire zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marlies zei

Net uit bed van de griep, dus kon mooi meedoen. Wens je nichtje succes met haar studie. Altijd fijn als de mensen mee willen doen aan een enquête. Dat zal wel lukken als jij zo'n mooie prijs verloot. Lieve groetjes, Marlies

Liesbet zei

ingevuld!! groetjes Liesbet

Monique zei

Gelijk ingevuld, hopelijk heeft ze een mooie respons op deze enquete. Succes voor je nichtje.

Judith zei

Voor haar studie handig en voor jou leuk om te weten.
Succes voor Lindsey!
En bedankt voor de kans op de leuke SU spulletjes!
groetjes!

Sabine zei

Tuurlijk vul ik Lindsey haar enquete in. Vind ik hartstikke leuk om te doen en ik doe graag mee met je winactie want die ziet er wel heel gaaf uit. Liefs Sabine

Bernardine zei

Done!!

Ook leuk voor jou Margriet!
En passant kom je toch e.e.a. over je volgers te weten!

Unknown zei

Ik heb hem meteen ingevuld Margriet. Ook voor jou leuk om te lezen wat anderen van jouw blog vinden.
Liefs Angelique

Mary zei

Tuurlijk heb ik gelijk de enquete ingevuld!! Grappig want ook ik had in mijn blog een oproepvraagje van mijn dochter ivm met haar studie.........misschien wil je daar ook je steentje aan bijdragen?? Zou tof zijn.
Volgens mij volgen ze ongeveer dezelfde studie richting....
Fijne dag, groet Mary

jackelien zei

ik heb hem ook ingevuld.
groetjes jackelien

Anna Laura zei

Ingevuld! ;-)

Ellen zei

Ingevuld! Lindsey, veel succes!

anja curvers zei

Ingevuld Lindsey en wat toppie Margriet zo'n SU-per weggeefje wie wil dat nu niet en daarvoor alleen maar een enquete invullen en uiteraard Lindsey helpen heb zelf ook een student en weet hoe moeilijk het kan zijn.

E. zei

Gelukt! Leuke enquete, succes met het uitwerken!

Meredith zei

Thanks for the chance to win! I hope your niece's thesis goes well. I love coming to your blog and getting lots of card making inspiration!

Meredith245 at yahoo dot com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...