Pagina's

donderdag 12 december 2013

Cadeautje

Oh, oh, oh......waar moet dat heen met mij?

 Mijn dagen zitten zo verschrikkelijk vol. Van 's-morgens vroeg tot 's-avonds laat. Vooral met dingen die ik leuk vind, dat dan weer wel. {pfffft, gelukkig!}Ik vind het leuk om te werken, om uit te gaan, om te tennissen, om te knutselen, om te bloggen, om te tuinieren, om af te spreken met vriendinnen, om verhaaltjes te schrijven, om te wandelen, om te ontdekken, om te photoshoppen, om te fotograferen, om te knippen en te plakken en te koken en te bakken, Stampin' Up! vind ik leuk, het huishouden vind ik niet leuk, maar moet ook gebeuren, en ja, natuurlijk heb ik ook nog een man en kinderen die af en toe wat aandacht willen. Ik zit dus nooit stil, mijn hoofd zit altijd vol met dingen die nog 'moeten' gebeuren. Ik kijk zelden tot nooit tv, ik vind het zonde van mijn tijd, kan er geen geduld voor opbrengen. Er is toch zoveel leukers te doen?Ik weet het niet hoor, maar volgens mij heeft degene die het tijdstelsel heeft uitgevonden gruwelijk zitten slapen en hadden er in een dag niet 24, maar op zijn minst 34 uur gemoeten, wil ik mijn plannen ooit nog eens ten uitvoer kunnen brengen.
Vandaag had ik eens een dagje niks. Ik zeg HAD, want ze zochten iemand om in te vallen bij de tenniscompetitie van een ander team. En ja, dat vind ik leuk. Oók als het buiten in de kou en regen is en midden in de winter en 's-morgens om 09.00 uur en op mijn enigste vrije dag....... Zonder er bij na te denken heb ik alweer ja gezegd.Ik word soms zoooooooo moe van mezelf...........Maar weet je wat het is? Het leven is een cadeautje. We weten niet hoe lang het duurt en hoe het verloopt, dus haal ik eruit wat er in zit. Ik leef en alles wat ik gedaan heb nemen ze me nooit meer af.
En als ik 80 ben ga ik wel lekker achter de geraniums uitrusten.Alhoewel......de Nederlandse tenniskampioenschappen voor 80-plussers lijken met ook wel gaaf om mee te maken........(-;{En ja, die bestaan echt}


7 opmerkingen:

Tutti haakt en zo zei

Haha heel herkenbaar! Zo lang je er lol in hebt is het goed toch!

Miranda V zei

Heerlijk voor je toch, dat je zoveel dingen leuk vindt en altijd wat leuks te doen hebt. Ik word er onrustig van, van altijd maar bezig zijn dus ik plan elke week een één weekenddag niets als het kan. Lekker lummelen in huis en de hele dag gedachten op 0 aan mijn knutseltafel. :)

Ellen zei

Heerlijk toch, zo veel leuke dingen om te doen! Maar soms is het ook wel eens heel lekker om helemaal niets te doen;)

Helen zei

Wat klinkt dit bekend en ja ik zoek ook nog iemand die mij meer uren in een dag kan geven. Lekker genieten hoor en doen waar je het meeste plezier aan beleeft. Groetjes Helen

Judith Liefting zei

Geraniums? Wat zijn dat? ;-) Enjoy life at the most!

hokje zei

Genieten van alle leuke dingen die het leven je biedt! En volgens mij doe jij dat volop...

Fijne avond.

Ingrid Reyners zei

wat knap dat je dat allemaal kan, ik heb pas twee weken vrij gehad, en ook iedere dag had ik iets op de planning wat moest, dat vind ik niet leuk, ik heb het echt nodig om soms eens even een dag niets te moeten, ik moet dan echt even de batterij opladen. En ja je moet inderdaad heel erg van je leven genieten, want je weet niet hoe lang het duurt, groot gelijk. Geniet nog maar van alle mooie dingen om je heen. Groetjes, Ingrid.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...