Pagina's

dinsdag 10 december 2013

Nog maar een kerstkaartje + uitverkoop tot wel 80%

Lieve mensen,Allereerst heel hartelijk bedankt voor de grote respons op mijn verzoek in mijn vorige post. Wow, Linsey moet aan de bak hoor!! Hahahaha, ze zal weten dat ze het blog van haar ouwe tante gebruikt heeft. Meedoen kan nog steeds, graag zelfs, zie mijn bericht hieronder.Vandaag gooi ik er nog maar even een kerstkaartje tegenaan. Want mezelf kennende is het voordat ik het weet al weer carnaval en staan er nog allerlei kerstcreaties op mijn telefoon die ik nog niet heb laten zien. 
Deze is een beetje van mezelf en een beetje van Maggi Pinterest.
  Ik geloof dat het mijn favoriete zelfgemaakte kerstkaart is dit jaar.Vandaag heeft Stampin' Up! weer een boel spullen in de uitverkoop (clearance rack) gezet, met kortingen tot wel 80%!!!! Kijk maar eens in mijn online shop. Wil je zeker van je spullen zijn (want op=op en weg=pech) dan kun je rechtstreeks bestellen. Maar let wel, dit kan alleen met een creditcard en de verzendkosten rechtstreeks naar jouw thuis zijn altijd € 5,95.Je kunt ook via mij bestellen, maar ik kan NOOIT garanderen of de spulletjes er nog zijn als ik ga bestellen. Dus wil je het zekere voor het onzekere, bestel dan rechtstreeks.Woensdag 11 december om 17.00 uur ga ik een extra bestelling de deur uitdoen. Uitverkoop of geen uitverkoop alles kan mee! En ijs en weder dienende is je bestelling dan ook nog ruim voor de kerst in huis.
5 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Lief kaartje Margriet.Groetjes Joke

Joke de Wit zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Helen zei

Wat een geweldig leuk kaartje en het clearance rack biedt weer veel moois, ben al een lijstje aan het maken voor je ;-)
Groetjes, Helen

Ellen zei

Wat een gave kaart! Prachtig in al zijn eenvoud en heel mooi van kleur.
Fijne avond, Ellen

Marit zei

Superleuke kaart Margriet!

Groetjes,
Marit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...