Pagina's

dinsdag 8 april 2014

Nog even geduld aub

De tijd gaat heel snel, behalve als je moet wachten op iets leuks. Dan lijkt het soms wel een eeuwigheid te duren voordat het zover is.Zo ook als je de populaire Petite Petal Punch van SU hebt besteld. Die is in combinatie met de Petite Petals stempelset zo leuk geprijsd dat hij in een mum van tijd was uitverkocht. Natuurlijk werd er vanuit het Duitse distributiecentrum meteen weer een zeecontainer nieuwe besteld, maar toen die aankwam bleken er vanuit Amerika veel minder ponsen geleverd dan besteld. Met het gevolg dat er nu nog een aantal mensen zijn die moeten wachten.........)-:

Voor de eerste wachtenden maakte ik een voorraadje labels.Gewoon voor de fun..... Maar ook als blijk dat ik het óók vervelend vind dat ze moeten wachten.Ik hoop dan ook dat ik snel aan iedereen de bestelde ponsen kan uitleveren in zo'n leuk zakje.En ik kan je verzekeren dat het wachten op de pons zeker de moeite waard is......Het toeval wil dat de stempel die ik voor dit label gebruikte 'Worth the Wait' heet. En al hoewel hij eigenlijk voor een hele andere gelegenheid bedoeld is, kwam hij hier ook uitstekend voor van pas.€ 11,95 alleen op hout verkrijgbaar
(En één geluk heb ik; de meesten onder hen hebben nog wel een voorraadje andere knutselspullen waarmee ze vooruit kunnen. (-;)Tot slot nog een huishoudelijke mededeling: morgen ben ik weer terug met een aantal leuke aanbiedingen!! En mocht je geïnteresseerd zijn; donderdag ga ik weer bestellen.
1 opmerking:

Colien zei

Ze zijn schattig, leuk gemaakt!
grtz. en tot morgen dan maar...,
Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...