Pagina's

zondag 6 april 2014

Swap


Afgelopen vrijdag was er weer een regionaal Stampin' Up! event in Houten en natuurlijk 'moet' er dan geswapt (= ideeën ruilen) worden.
Elke keer opnieuw neem ik me voor het mezelf niet te moeilijk te maken, maar anderzijds wil ik me er ook niet te gemakkelijk van afmaken. Ik kan het nu eenmaal niet over mijn hart verkrijgen iets weg te geven, want ik zelf niet de moeite waard vind...


 
{Lastig hoor als je zo perfectionistisch bent!}Lang verhaal kort; ik had weer een behoorlijk bewerkelijke swap......Want:Bloemdraad (Wibra bij de paasspullen) op maat knippen, rood label stempelen en stanzen, gaatje in maken, tekst in 3 (waaaaaaah DRIE) verschillende kleuren inkleuren, itty bitty bloemetje ponsen, blaadjes omhoog, blingetje erin......
3 bloemen stempelen en ponsen, van 1 bloem 1 blaadje wegknippen, alle blaadjes beetje krullen, bovenste bloem (die nog maar 4 blaadjes heeft) lijmen met lijmpistool, toetje eraf knippen, vervolgens op 2e bloem plakken, meteen een blingetje in de lijm plakken en dan 2e bloem op 3e bloem plakken.

 

Rondje uitponsen en inknippen, bloemendraadje klein stukje ombuigen, met lijmpistool op rondje plakken en vervolgens op onderkant bloem.Stukje lint knippen, door gaatje label halen, stukje juten touw knippen en met strik om lint en bloemensteel binden.Sapperdeflap....zo even snel geteld zijn dat 33 handelingen per swap......EN DAT DAN KEER 40!!!!! 
(ik had er 'slechts' 40 gemaakt)Gelukkig was ik tevreden met het resultaat dus dat maakt een boel goed.Maar ik ga ik nu toch echt een stempel aanvragen bij de Chief Executive Officer van Stampin' Up! met de tekst:
 


YOUR SWAP doesn't have to be perfect to be wonderful.En wel graag voor 14 juni, want dan is er weer een nieuw event..........{Zucht, oooooh neeeeeee hè......}


17 opmerkingen:

Miranda V zei

Helleeeeep, dat je er aan begint überhaupt. Ik snap je drang naar iets leuks, unieke en moois wel, maar in zulke aantallen... aaaaah! Maar je hebt het overleefd. Op naar de volgende, maar dan heb je gelukkig een minder intensief swapje. TOCH?!?!

Miranda V zei

Heb je een foto van je onttvangen swaps? Ik ben nu natuurlijk wel benieuwd of iedereen zo gek is als jij. ;-)

Knutsel en Zo zei

Geweldig Margriet! hiermee stel je echt niemand teleur!

Groetjes, Karin

Clarle van der Lugt zei

Je swap was fantastisch, en op de vraag van Miranda in te gaan.Er waren hele mooie swaps maar er waren ook mensen die zich er heel makkelijk vanaf haddengebracht !!Maar het was een hele fijne avond met bijzondere mensen.

Peter's Planner blog zei

Hoi Margriet nogmaals bedankt voor je swap vond het erg mooi vind het idee erg leuk ik ben activiteiten begeleider voor ouderen misschien een keertje met hun maken. Ge en wellicht tot 14 juni

Miriam zei

Nou, hij was echt meer dan de moeite waard! Het is de mooiste swap vd avond! Hij prijkt dan nu ook in een mooi vaasje op mijn scrapkamer.

Sonja zei

Ik heb hem ook gezien (had zelf geen swap) en vond hem super. Ik wilde al een tijdje zelf een vaasje bloemtjes maken dus bedankt voor de uitleg!

Bernardine zei

De bloem is top!
Toch zeker wel goed ontvangen?

Mariken zei

Veel werk zeg, maar het is echt de moeite waard! Prachtig!
Groetjes, Mariken

José zei

Oh, wat heb je er een werk van gemaakt! Maar wel super leuk......
Groetjes,
José

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Tja, ik vind swappen net als uitdelen op school, het moet altijd groter en beter dan een ander. Ik doe daar niet aan mee. Dus ja ik maak me er iedere keer makkelijk vanaf. Maar dat betekent niet dat ik geen moeite doe. Nee, ik hou het gewoon simpel en das lekker makkelijk!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hoe dan ook je swap was het einde!!!

Helen zei

Wat een geweldige swap en ik weet uit ervaring hoe veel werk het is/was, maar hij is wel supergaaf. Mijn vaasje staat gezellig op mijn bureau :-)

Unknown zei

Ik leef met je mee. Je bloem is geweldig, dat geeft toch een goed gevoel. Ik was er niet, jammer hoor maar bedankt voor je uitgebreide beschrijving.

Marlies zei

Margriet, dat je dat nog leuk vindt om er zoveel te maken... Ze zijn schitterend, bij jou geen gele lijmdraden van het lijmpistool te zien zoals op de mijne. Lieve groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Oke, het kost wat tijd maar dan heb je ook wel wat hoor Margriet! Ik vind hem helemaal leuk! Denk dat ze vochten om een swap van jou te bemachtigen, hihi! Liefs Marianne

Maartje zei

Uh... ja, dat is héél veel werk voor een swap, maar wél een SUPER resultaat! Ik hoop dat je er ook leuke dingen voor terug hebt gekregen! Groetjes..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...