Pagina's

donderdag 19 juni 2014

Retro-kaartje + wedstrijdjeHoi hoi,
Herinneren jullie je deze nog?Ikke wel, ik moest er meteen aan denken toen ik de wiebeltoren in de nieuwe stempelset Something for Baby van Stampin' Up! zag. Welk kind heeft er niet de beginselen van het passen en meten mee geleerd? En ook al heb je zelf geen kinderen, dan herken je hem vast ook.Ik werd er in ieder geval door geïnspireerd om er dit kado-labeltje....... En deze kaart mee te maken.Mmmmmmhhh, het zijn helemaal mijn kleurtjes!En weet je, ik heb de smaak te pakken in het weggeven van cadeautjes. Dat ga ik nog een keer doen. Vind jij de kleurtjes ook leuk en zou je onderstaand Stampin' Up! photopolymer stempelsetje graag willen winnen?
Dat kan! Dit zijn de spelregels:1. Maak een kaart met bovenstaande vrolijke kleurtjes.
 2. Als je kaart klaar is, zet je hem op je blog of facebook-pagina en zet je de link naar je bericht in de reacties onderaan dit bericht. Heb je geen blog of facebook-pagina stuur me dan een mailtje met foto van je kaartje.
3. Meedoen kan t/m maandag 30 juni, daarna kies ik een winnaar.
4. Je hoeft niet perse materialen van Stampin'Up! te gebruiken, alles mag, als het maar leuk en vrolijk is.Veel succes en vooral plezier!10 opmerkingen:

Cornelie zei

Erg leuk je label en kaartje!

Joke de Wit zei

Erg leuk gemaakt en ik ga gelijk aan de slag.Groetjes Joke

Je@net zei

Wat ziet dat er vrolijk uit, Margriet.
Leuk idee om er een wedstrijdje aan te verbinden. Misschien vind ik straks al wel even tijd om wat papiertjes bij elkaar te zoeken!

Stempelacademie met Cindy zei

Erg leuk kaartje en labeltje! En leuke actie! Die set is supergaaf!

Miranda V zei

Super leuke CAS-kaart en schattig labeltje heb je gemaakt. En wat ben je leuk bezig met je wegggeef-gebeuren! Ik zag dat mijn pakketje vanmorgen is aangekomen op het afhaalpunt, ik ga hem vanavond ophalen. Whieeeee!

Marijke zei

Wat een vrolijk labeltje, zal eens kijken of ik tijd heb om mee te doen.

Groetjes,
Marijke

anja curvers zei

Jazeker kennen we die nog ach gossie daar hebben ze hier allevier mee gespeeld en volgens mijn heb ik hem nog ergens op zolder staan. Wat een gave give-away weer leuk hoor.

Helen zei

Wat een leukerd weer. Ben bang dat ik deze keer moet overslaan. Ben net als jij out-of-de-cuntry en te druk. Ciao Helen

Helen zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Klaske zei

Superleuk gedaan Margriet! Weer een feestje! Herkenbaar die ringen, mijn zusje en ik hadden deze vroeger ook en mijn zoontje van 11 weken heeft inmiddels ook al zo'n torentje... Hij is er nog iets te klein voor, maar ik weet zeker dat ie er straks veel plezier aan zal beleven.

Ik ben met je uitdaging aan de slag gegaan, mijn kaartjes vind je op mijn blog:

http://kdscrap.blogspot.nl/2014/06/vrolijke-kaartjes.html

Groetjes
Klaske

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...