Pagina's

maandag 29 september 2014

Fry box met popcorn traktatieDe Sizzix Fry Box Die van Stampin' Up! is echt ideaal voor het maken van traktaties. Hier heb ik ze gevuld met popcorn, hetgeen misschien nog nét door de Commissie van Gezonde Traktaties heen komt.
{misschien ook niet, ik heb er geen verstand meer van}


De Die is niet goedkoop, maar is haast onverwoestbaar en tijdloos, dus gaat jaaaaaaaren mee. Jammer dat ik geen kinderen meer op de lagere school heb, want anders wist ik het wel.....Fry Box Bigz L € 35,95
Hij staat ook dolletjes in combinatie met het cadeautasje van mijn vorige post. 
 
Leuk dat je langs kwam en ik zou het nóg leuker vinden als je een reactie achterlaat, want ik begin steeds meer te twijfelen of er nog wel behoefte is aan mijn blog, met de komst van alle snelle(re) media zoals Facebook, Pinterest en Instagram en het tot een dieptepunt gekomen aantal reacties....Overtuig jij me om door te gaan?18 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een lekker pakketje! Ik vind je blog juist leuk, hier lees ik jouw gezellige en gekke verhalen die op FB juist minder geplaatst worden. Of FB is het vaak alleen foto kijken (en liken). Dat is handig en snel, maar je blog lezen is leuk. Toch nog wel een toevoeging vind ik. Maar je moet kijken wat voor jou werkt. Kijk niet alleen naar het aantal reacties, mensen volgen zoveel blogs en nemen/hebben weinig tijd om te reageren. Kijk naar het aantal volgers, ook via Bloglovin en naar hoe vaak je bericht wordt bekeken. Dan weet je of je berichten worden gevolgd en gelezen - en dat is juist de bedoeling toch? Zie reacties als iets extra's!

Cornelie zei

Bloggen wordt steeds minder heb ik al in de gaten ( daar doe ik zelf ook aan mee). Gebrek aan tijd, én de tijd ook aan andere dingen willen besteden. Idd veel likes op FB als je daar al plaatst, dat is lekker snel. (maar ook minder persoonlijk) Maar ook in blogland heel duidelijk, als je zelf weinig of geen reacties achterlaat krijg je er weinig terug. Dat heb ik zelf ondervonden, en hoorde ik laatst ook van iemand die altijd heel trouw reacties achterliet en het nu iets drukker had. Dus ja waar draait het dan om?
En net als Miranda zegt, er zijn genoeg mensen die wel langs komen en geen reacties achter laten. Kijk maar eens naar page vieuws. Ik heb soms tientallen vieuws en maar een paar reacties. Prima, ik vind het ook een leuk naslag voor mezelf. Hecht er vooral weinig waarde aan.

Sabine zei

Ja ik ben zo iemand die maar weinig reacties bij je achter laat. Ik vind je hartstikke leuke dingen maken, daar ligt het niet aan en schrijft geweldig. Echt bijna alleen daar kom ik al voor, ik zal proberen ook weer wat trouwer te zijn, want je hilarische blog mag niet verdwijnen'Liefs sabine

Peet752 zei

Blijven doorgaan hoor!!! Ik vind het juist leuk om te lezen en te kijken. (Maar ben te lui om te reageren... sorry)

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Zoals mijn voorgangers ook al aangeven, het aantal keer dat je bericht is bekeken geeft een reëler beeld dan de reactie's. Ik heb zelf een hele lijst met blog's waar ik aangemeld sta, als ik die allemaal zou moeten beantwoorden, heb ik er een dagtaak aan, en geen tijd meer om te knutselen :-) Met een blog bereik je een breder publiek als met facebook. Eigenlijk zou je bij een blogpost ook een like moeten kunnen plaatsen. Ik vind je blog leuk om te volgen, ook al zet ik weinig reactie's.
Groetjes Ingrid

Anita zei

Ook ik volg je op je blog en op facebook, maar heb nog net niet een gevoel van stalker zijn haha.
Ik vind je wijze van schrijven GIGAleuk en geniet elke keer weer van je verhaal(tjes) en natuurlijk van je creaties. Het reageren op elke post doe ik niet, maar dat wil niet zeggen dat ik ze niet lees!!!
Maar inderdaad, bloggen is voor mij ook een stuk minder geworden. Zoveel als ik eerst erop zette, zoweinig is het tegenwoordig. Maarrrrr daar komt de komende maand verandering in......oktober elke dag een kerstkaart. Een challenge van Klaartje waar ik aan meedoe. Komt er toch weer wat leven in de brouwerij....
Natuurlijk moet jijzelf kijken of je het nog leuk vind het bloggen, maar het is volgens mij niet zo, dat er geen belangstelling is voor je blog.
Volg je hart want dat klopt. (Een wijsheid die niet van mezelf is haha)

Klaske zei

Doorgaan Margriet!! Ik vind het heerlijk om blogs te lezen en inspiratie op te doen... Ben alleen niet zo'n ster in reageren. Bekijk wel je projecten met grote interesse! Je schrijfstijl vind ik ook heerlijk. Zou het zonde vinden als je zou stoppen met bloggen!

kaneeltje zei

Ik lees je blog altijd alleen reageer ik niet altijd ! Popcorn is verantwoord hoor (mits er niet een caramel laag o.i.d. op zit). Ik snap dat de die jaren meegaat, maar mijn kind(eren) wil(den) ieder jaar een andere traktatie....heb er nog maar 1 op de basisschool en pubers trakteren met een zak snoep of minibars :). Dan kan ik beter aan jou vragen of jij er een aantal voor mij uitstanst, haha.

Mariska zei

Leuk zo'n gevuld doosje..
Ik ben dus niet de enige die twijfelt of de blogjes wel gelezen worden, leuk zijn en of mensen er wel op zitten te wachten...maar ga jij maar lekker door met bloggen want ik vind het leuk om mee te lezen en zal proberen om wat vaker een reactie achter te laten ;)

Unknown zei

Margriet, je hebt een prachtig blog en ik lees het altijd met erg veel plezier. Daarbij geven je projecten geweldige inspiratie. Dus alsjeblieft niet stoppen.

Juisie zei

Oh wat zou het leuk zijn als je doorgaat met Bloggen! Heb geen feesboek en lig altijd dubbel om je schrijfsels. Uiteraard je eigen beslissing, maar ik (als "stille genieter") zou je missen! Groetjes joyce

Ellen zei

Gave traktatie en een gaaf blog. Doorgaan dus wat mij betreft.

Annes Art zei

Gewoon doorgaan, ik geniet van je creaties en je verhaaltjes :0)

Marianne Schut zei

Kijk en zo heb je opeens iedereen wakker gemaakt en 14 reacties! Niet stoppen hoor! Ik zal je zeker gaan missen en niet alleen je prachtige creaties maar zeker ook je humor en je verhalen! Ook ik merk dat door de komst van facebook en dergelijke er heel veel blogs op hun kont liggen, erg jammer. Ikzelf heb ook geen facebook dus volg jou via je blog. Het lukt mij ook niet om altijd een reactie achter te laten maar even neuzen doe ik toch altijd wel als je weer iets geplaatst hebt. En ik denk dat er zo best veel zijn die "stil" meegenieten van jouw blog. Tuurlijk is het leuk om ook een reactie te lezen, vind ik zelf ook hoor! hihi! Ik merk dat als ik zelf minder reacties achter laat, er ook minder terug krijg...zo zit het schijnbaar nu eenmaal in elkaar. En mensen zijn tegenwoordig van het vlugge, wat ik begrijp hoef je bij facebook alleen nog maar een duimpje omhoog te steken, als je iets leuk vindt...tja dan geef ik toch de voorkeur om er af en toe even voor te gaan zitten en toch wat meer tekst te typen....heb ik je nu overtuigd om door te gaan!!!!
Dikke kus! Marianne

Marianne Schut zei

Nou dan ook nog maar even reactie 15 vullen! Vergeet ik toch nog helemaal te zeggen dat je traktatie super leuk is! Inderdaad een best wel prijzige stans....jammer...want hij is wel erg leuk! Liefs Marianne

Colien zei

Blijf bloggen aaasjeblieeeft! Je verhalen zijn altijd zo leuk (en lollig) om te lezen! Ik heb je bij mijn favorieten en probeer te blijven reageren, maar tijd is vaak het probleem. En dan is ff op de like-knop drukken op FB inderdaad sneller en daardoor makkelijker...
Gaaf die stans, zeg! En lekker! ;)
grtz. Colien

Mieke zei

hoi Margriet, ik neem ook vaak een kijkje op je blog, je schrijft zooo leuk, maar ik heb inderdaad nog nooit een reactie geplaatst, even snuffelen en dan weer door met m'n werk. Ik krijg ook niet vaak commentaar op m'n blog, maar je kunt zelf nog wel eens terugkijken naar dingen die je gemaakt hebt (en daarna weggegeven of verstuurd). Vooral doorgaan op je eigen tempo, zou ik zeggen. groetjes een mede-demo

Birgit Johnson zei

Hello, I do not typically leave comments, but enjoy the blogs much more than Facebook. I do enjoy Pinterest, and if I see something I like there, I will open the site, too. Plus, you are so talented in your creations, much better to enjoy on your blog. Thank you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...