Pagina's

dinsdag 12 mei 2015

Afhalen nieuwe catalgus + make-and-takeMmmmhhh, wat een bofkont ben ik toch. Eén van de vele voordelen van het demonstratrice zijn is dat je ruim voordat de nieuwe catalogussen online gaan, je de gelegenheid hebt om de papieren versie te bestellen en al nieuwe producten kunt pre-orderen. Nou, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik was zelfs tot 's-nachts opgebleven om als een van de eerste te kunnen bestellen.Inmiddels zijn de catalogi binnen en heb ik al wat kunnen spelen met de nieuwe stempelsets en kleuren.En al hoewel ik het stuk voor stuk mooie kleuren vind, is het wat éént kleur betreft toch echt wel liefde op het eerste gezicht.....

De Mint Macaron. {zwijmel}
Niet zo heel verwonderlijk als je een kleine blik op mijn garderobe werpt.....{past allemaal mooi bij mijn groene ogen zullen we maar denken}Maar goed, we dwalen af.Wat ik wilde zeggen is dat 2 juni a.s. de catalogus wereldwijd online gaat. Maar dat als je niet zo lang kunt of wilt wachten je op zaterdag 16 mei een exemplaar bij mij thuis in Veldhoven kunt afhalen, incl. make-and-take. Voor klanten die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben is zowel de catalogus, als de make-and-take gratis. Aan nieuwe mensen vraag ik een kleine vergoeding van € 3 p.p.Ik heb 2 rondes gepland voor de make-and-take, te weten om 14.00 en 15.30 uur. Opgeven is verplicht en kan uitsluitend via de mail. Wacht niet te lang met opgeven want vol=vol!
Heb je geen tijd voor een make-and-take maar wil je wel een catalogus, dan kun je deze op 16-5 tussen 13.00 en 13.30 uur komen afhalen. Max. 1 catalogus en make-and-take p.p.


 
Klanten die de afgelopen 6 maanden bij mij besteld hebben en niet in de gelegenheid zijn en/of te ver weg wonen om een catalogus af te halen, krijgen bij de eerste de beste bestelling een gratis exemplaar meegestuurd. Heb je geen bestelling maar wil je wel al graag een gids dan stuur ik je er op verzoek half mei tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 3,45) eentje toe. Mail me in dat geval je adres even.  


Dus het plan; kom even kijken wat ik allemaal al heb en geniet van de nieuwe ideeën en producten in de nieuwe catalogus samen met andere dames met dezelfde hobby en passie, onder het genot van een bakske koffie of thee. 


Zie ik je zaterdag?


3 opmerkingen:

Peet752 zei

Oooo ik kan niet wachten op de nieuwe catalogus. Zeker nu ik al een tijd aan huis ben gekluisterd. Ik weet niet of ik het zaterdag red, maar anders zie ik hem met mijn bestelling. Jammer genoeg is het energiepeil te laag voor de make en take. Komt in de toekomst vast goed.

Groetjes,
Peet

Helen zei

Tot zaterdag xx

kaneeltje zei

Helaas te ver weg ! Dus zie je mij niet vandaag !
Veel plezier !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...