Pagina's

maandag 25 mei 2015

Winnaar wedstrijdje omslag catalogusOp 26 april schreef ik een wedstrijdje uit: maak iets van de omslag van de voorjaarscatalogus. Gele of blauwe zijde, een kaart, doosje, scrappagina, zakje, versiering, het maakt niet uit; als het maar iets creatiefs is en voor deze uitdaging gemaakt.Via mijn blog/facebook kreeg ik 7 inzendingen.En van de uitdaging van mijn team (een aparte wedstrijd) waren er maar liefst 11 deelneemsters.


Allereerst wil al alle deelneemsters natuurlijk heel hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en inzendingen. En omdat ik zelf nie-kon-kieze-nie tussen al die prachtige creaties, vroeg ik mijn team te hulp en liet ze stemmen op welke creatie zij de mooiste vonden. Here are the final results.


De winnaar van de uitdaging op mijn blog/facebook is geworden......Rapapaaaaaaaaaa.............José!!De wedstrijd in mijn team was een nek-aan-nek race en bleef tot het allerlaatste moment spannend. Uiteindelijk kwam Dorothé als winnaar uit de bus, met Jolanda heel kort daar achteraan.Dames gefeliciteerd met jullie eerste plek. Het prijsje komt z.s.m. naar jullie toe.
Enne......geweldig hè, wat je toch allemaal met zo'n velletje afvalpapiert kan maken? Ik hoop dat ik weer heel veel mensen op deze manier heb weten te inspireren tot het maken van iets moois.
 

8 opmerkingen:

Caro's Kaartjes zei

Wat een prachtige creaties! En een terechte winnaar. Van harte gefeliciteerd!!

Sarah zei

Ze zijn mooi allemaal , stuk voor stuk. Ik wou graag meedoen en ik dacht er gisteren nog aan ...
Maar met de drukke dagen hier is het me nog niet gelukt... Maar inspiratie kreeg ik wel door al dit moois!
Heel veel liefs ☆ Sarah ☆
P.s. ik ben kei blij met mijn veertjes !

José zei

Dank jullie wel, dames. Was ook leuk om te doen.

Miranda V zei

Wat een leuke en verschillende creaties! Jose zou ook mijn eerste keuze zijn, heel mooi gedaan! Je team heeft ook mooie dingen gemaakt.

Elles zei

Wat leuk dat je ze allemaal laat zien.
En wat zijn er een verschillende creaties gemaakt.

En inderdaad is Jose een terechte winnaar, zo mooi wat ze heeft gemaakt!

Margaret zei

Wat leuk om te zien wat een uiteenlopende dingen iedereen heeft gemaakt van dezelfde omslag! En José, van harte gefeliciteerd!

Helen zei

wat een mooie creaties zijn er gemaakt. Toppie hoor
Groetjes Helen

Marlies zei

Prachtige creaties, ik feliciteer de winnares! Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...