Pagina's

maandag 18 mei 2015

ReorganisatieEen van de eerste dingen die op mijn to-do lijstje stond voor 'als ik dalijk thuis zou zijn' was mijn werkplek opnieuw inrichten en administratie beter organiseren. Ik was het zo ontzettend beu om continue dingen kwijt te zijn, te moeten zoeken en/of dubbel te doen. Dus na eerst een weekje te hebben uitgerust pakte ik de koe bij de horens en ging met mijn werkplek aan de slag. Ik zocht alle retiring producten uit en de meeste gingen in kratten voor de uitverkoop. Daarnaast ging ik met een bezem door alle uitgestalde kaartjes, doosjes en tasjes en liet mijn gasten van de make-and-take van afgelopen zaterdag uitkiezen wat ze leuk vonden om mee te nemen.
Bij IKEA haalde ik een hele lading Bygel beugels en bijbehorende emmertjes en vroeg of manlief deze voor me wilde ophangen. Deze beugels zijn ideaal om je ponsen op te bergen. (Note: het viel me op dat de grote beugels vorige week met de hand waren afgeprijsd; het zo me niets verbazen als ze uit de collectie gaan......)De tafel, die in de afgelopen 2 jaar alle hoeken van mijn hobbykamer al had gezien, plaatste ik definitief onder het raam, zodat ik eindelijk weer in goed daglicht kan werken.Ik kocht een nieuwe deurbel, zodat ik niet meer 100 keer op een dag uit het raam hoefde te kijken en/of niet in de tuin durfde te gaan zitten of werken, omdat UPS misschien aan de deur stond met een Stampin' Up! levering of een klant die iets kwam afhalen..... De oude werkte immers maar de helft van de tijd. 

 (Als dat op wijlen-mijn-werk-buitenshuis zou zijn gebeurd had ik ALLANG een 3-delig en aangetekend verzoek om een nieuwe bel ingediend, maar als dat thuis zo is, dan blijf ik maar aanmodderen.....)
En..... nu komt het...... om rust te creëren en creativiteit te stimuleren verbande ik mijn laptop (incl. Pinterest, Facebook, Blogger, mail en administratie) en printer de "hobby"kamer uit. Yeah! 
Ik ben nog niet helemaal klaar met opruimen en opnieuw inrichten. Maar zodra dat het geval is leid ik jullie een keer virtueel rond.Ik weet het, ik weet het, ik ben gezegend met zo'n aparte kamer en ruimte voor hobby en administratie. Maar niks zo belangrijk als een fijne, gestructureerde werkplek heb ik de afgelopen jaren gemerkt.


 
Zoals jullie misschien al gemerkt hebben is ook mijn website inmiddels onder handen genomen en een stukje rustiger geworden. Ti's net een écht bedrijfje aan het worden nu....
{SMILE}
Misschien moet ik binnenkort maar eens een ISO-audit aanvragen. (-;
8 opmerkingen:

Monique1971 zei

Heerlijk hè om zo bezig te zijn. Geeft zo'n opgeruimd en fris gevoel. Vorig jaar heb ik onze zolder eens flink aangepakt en dat geniet ik nu nog van. Nu de rest nog ;-).
Leuk dat je ons straks virtueel gaat rondleiden.
Veel plezier met je fijne werkplek.

Groetjes Monique van Duren

Ellen Hamhuis zei

Prachtig Margriet, wat zul je zo heerlijk kunnen "werken". Mag je trots op zijn!
groetjes Ellen Hamhuis

kaneeltje zei

Kan je bij mij niet eens komen reorganiseren ? Ziet er heerlijk rustig en geordend uit !
En die computer weg uit je werkkamer, dat scheelt een hoop tijd en zo ontplooit zich weer creativiteit.
Ga zo door !

Helen zei

Nou, ik kan je zeggen dat je nieuwe hobbykamer echt geweldig is (ben jaloers .....). Noppes houdt je admie bij zie ik. Geniet er lekker van en wij zien je creaties met spanning tegemoet. Groetjes Helen

Peet752 zei

Dat ziet er allemaal strak uit! Goed bezig Margriet.

Groetjes,
Peet

Mandy Buckens zei

Wat ziet dat er SUper mooi uit Margriet. Ik ga bijna verhuizen...misschien moet ik mijn man deze foto's eens laten zien :)
Genoeg ruimte op de boerderij straks

Groetjes Mandy

Miranda V zei

Heerlijk hè, als je weet waar alles ligt. Het ziet er super netjes en mooi uit! Ruim je na elke sessie je spullen op, of laat je alles liggen omdat je toch de ruimte hebt? Ben benieuwd of je opgeruimde ruimte daar iets in verandert. :-)

Gerdine zei

Nou, als je die aanvraag voor de keuring gaat doen, wil ik wel komen keuren!! Hele mooie werkplek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...