Pagina's

vrijdag 29 mei 2015

Stampin' Up! Event swaps + naamkaartjeAlweer bijna een week geleden (wat vliegt de tijd) organiseerde Stampin' Up! een groot nationaal Event in Duiven voor alle (Nederlandse) demonstratricesNatuurlijk moest daar weer geswapt worden (ideeën ruilen). Dit was mijn bijdrage, gemaakt met o.a. de nieuwste kleuren Mint Macaron en Tip Top Taupe en de stempelset Layered Letters Alphabet.Ook maakte ik een nieuw naamkaartje, want mijn oude was niet meer up-to-date. Hier gebruikte ik o.a. een Project Life Grid kaartje en de kleurtjes Watermelon Wonder en Tip Top Taupe voor. Oók al zo'n mooie kleuren combinatie. Mijn naam stempelde ik met de Alphabet Rotary Stamp (rolstempel).
 Nog 4 nachtjes slapen en dan ben ik jarig én komt de nieuwe gids uit! 2 juni is het zover.Zodra het systeem het toelaat doe ik een bestelling weg, dus als je al een bestellijstje hebt geef het me dan z.s.m. door en kan ik het als eerste voor je mee bestellen. Wacht aub niet tot maandag 17.55 uur, want als ik nog vragen heb dan kan ik je misschien niet meer bereiken.  
 
 

Ik wil op 2 juni namelijk ook nog graag een klein beetje feest vieren, slingers ophangen en een taartje eten enzo. {bloos}
 


Fijn weekend!


3 opmerkingen:

Marlieke zei

Je swaps en naamkaartje zijn zo mooi! Die Layered Letters set is ook echt fijn. Ik ben er ook al mee bezig geweest (later op mijn blog). Jij alvast een hele fijne verjaardag!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Met zo'n mooie kleuren kan het bijna niet anders dan dat daar een mooi kaartje uitrolt. Ik ben er ook helemaal weg van. Alvast een hele fijne verjaardag gewenst Margriet. Groetjes, Ingrid.

Sabine zei

Leuke swaps en naambordje! Alvast van harte gefeliciteerd! Liefs Sabine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...