Pagina's

zondag 3 mei 2015

Galafoto's/Love my job


Eindelijk......
eindelijk......
Heb ik weer eens een layout gescrapt!Afgelopen woensdag had ik mijn laatste werkdag op de praktijk. Vanaf nu kan ik dus al mijn tijd en energie besteden aan mijn Stampin' Up! carrière. En ik heb er zin in mensen!Het toeval wilde dat ik deze foto'tjes gisteren tegenkwam en ik kreeg er meteen goeie zin van. Ze zijn gemaakt in 2013 tijdens de Gala-avond van de Convention in Manchester.
Het zijn ook ECHTE galafoto's vind je niet?That's me in goeie doen. Zo horen gala-foto's te zijn. (-;Ik had meteen zin om ze te gaan scrappen.


Op de foto sta ik samen met mijn upline/teamleider Miranda Mols. Het was mijn allereerste Conferentie en ik had werkelijk geen idéé wat het allemaal inhield. Maar leuk dat het was! Ik geloof dat het plezier wel van de foto's afstraalt. Ik hoop dan ook dat er nog vele Conventions mogen volgen.Leuk dat je weer langskwam, fijne zondag nog.

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Ik wens je nog heeeeeeel veel van deze leuke SU-momenten in je nieuwe carrière! Enjoy, ik ga lekker mee genieten van de mooie foto's en creaties die je gaat maken!

Sabine zei

Geweldig! Het plezier straalt van de foto's af. Ik vind het een hele mooie LO geworden. Liefs Sabine

kaneeltje zei

Mooi op tijd gestopt bij de praktijk voor de nieuwe gids die er aan gaat komen.....
Kom maar op met die knutsels !
Een LO is ook hier lang geleden.....

Judith zei

Zo leuk voor jou, Margriet, dat je gevonden hebt wat bij je past!

Gave layout, daar was je altijd al goed in. Tijdens onze Knutsel & Zo periode heb ik jouw layouts ook zo gewaardeerd!

Ilse zei

Plezier spat er inderdaad vanaf!!! heel leuke layout. Nu genieten van je voltijdse SU carrière.
Groetjes
Ilse

Ilse zei

Plezier spat er inderdaad vanaf!!! heel leuke layout. Nu genieten van je voltijdse SU carrière.
Groetjes
Ilse

Colien zei

Jaaah, daar ga je: succes en enorm veel plezier met en van SU! Mooie lay-out heb je gemaakt!
grtz. Colien

Johanna zei

Leuk een layout van jou!! Hopelijk snel weer ;-) ik vind wens je veel plezier met deze nieuwe, creatieve job!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...