Pagina's

woensdag 6 mei 2015

Workshopdata + prijsstijgingen + labels


Hoi hoi,
Vandaag even een paar data en belangrijke mededelingen en -om behalve lezen ook wat te kijken te hebben- enkele labels/tags die ik nog had liggen.


Workshopdata:

Allereerst heb ik een begin gemaakt met het plannen van workshops:

  
Dinsdag 26 mei van 19.00 tot 21.00 uur gaan we de Perpetual Birthday Calendar maken. Kijk hier voor alle info. Er zijn nog 3 plaatsjes vrij, dus wees er snel bij.


Zaterdag 27 juni van 13.30 tot 16.00 uur geef ik speciaal voor mensen die geen party kunnen geven of bezoeken een workshop met producten uit de nieuwe catalogus.Wat precies is nog een verrassing, maar denk aan 2 of 3 kaartjes of 1 kaartje en 1 doosje in mijn stijl: clean en simpel in vrolijke, heldere kleuren. Klik hier voor alle info.Weekly Deals

Heb je al gezien dat in de rechter zijbalk voortaan wekelijks op woensdag de nieuwe Weekly Deals staan?Prijsstijgingen

Helaas een minder leuke mededeling: Stampin' Up! heeft de afgelopen jaren geen prijsstijgingen doorgevoerd, maar met ingang van de nieuwe catalogus ontkomen ze er niet meer aan door gestegen prijzen van leveranciers, grondstoffen en verhoogde productiekosten. Je zult dit terug zien in de prijzen van inkt, paper, stempels en tools. Enkele voorbeelden:


Inktpads nu nog € 6,50, worden € 8.
Refills (navullingen) nu nog € 3,50, worden € 4.
Trimmer (Snijmachine) nu nog € 33,95 wordt € 36.
Cutting Blades (mesjes snijmachine) nu nog € 6,95 worden € 7,50.
Het goede nieuws is dat tot en met 2 juni de oude prijzen nog geldig zijn! 
Dus een tip: heb je nog een verlanglijstje en wilde je je collectie toch al uitbreiden doe dat dan vóór 3 juni. N.b. de embossing folders worden ietsjes goedkoper, dus wacht daar gerust mee. Prettige bijkomstigheid is dat vaste klanten dan meteen een gratis nieuwe catalogus kunnen mee bestellen en nieuwe klanten er eentje krijgen bij een bestelling vanaf € 30.
Nieuw! Stampin' Rewards

De Hostess Credits die je krijgt bij bestellingen of verkoop op een party vanaf € 200 gaan m.i.v. de nieuwe catalogus vervallen. Maar niet getreurd; hiervoor komen Stampin' Rewards in de plaats.
Zoals je kunt zien krijg je geen vast bedrag meer, maar een percentage van de bestelling/verkoop vanaf € 200. Deze Stampin' Rewards kunnen desgewenst ook gebruikt worden voor een starterspakket om demonstratrice te worden.Wil je nog optimaal gebruik maken van de oude regeling met Hostess Credits en/of de oude prijzen doe dan (evt. samen met vriendinnen) nog vóór 3 juni een bestelling vanaf € 200.Dinsdag 12-5 ga ik weer bestellen, dus zit er iets voor je bij, laat het me dan weten. En vergeet die (gratis) nieuwe catalogus dan niet mee te bestellen.Tot zover de mededelingen. (-; Fijne dag!

 


2 opmerkingen:

Sarah zei

Mooie labeltjes . Liefs ☆ Sarah ☆

Marianne Schut zei

Een hoop nuttige info Margriet en vergezeld van super leuke tags! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...