Pagina's

zaterdag 12 maart 2016

A World of Thanks | Klein bedankje


Vandaag een kort berichtje.Met de grote achtergrond stempelset A World of Thanks stempelde ik het woord 'bedankt' in ikweetniethoeveul talen op het kraftzakje. Het label stanste ik uit me de Banner Dies en stempelde ik met de Sunburst Sayings stempelset. Gave en stoere kleurencombi vind ik dat zo: kraft, zwart, rood en wit. 5 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi !

Berdien Weideveld zei

Gaaf Margriet ! Zeker een hele mooie stoere kleurencombi!
Groetjes Berdien

Jantine zei

Heel leuk en inderdaad lekker stoer!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Stoer!!
grtz.Colien

Peet752 zei

Is echt mooi joh! Ik vind craft met lichtere kleurtjes ook altijd heel mooi maar dit is meteen ook super stoer.
groetjes,
Peet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...