Pagina's

maandag 7 maart 2016

Allemaal Beestjes.... | Playful Pals | extra cadeautjeBrrrrrr......ik krijg spontaan kriebels als ik de titel van dit blogbericht typ. Jullie ook?Niet nodig hoor! De beestjes waarover het in deze post gaat hebben een hoog aaibaarheid gehalte en daar krijg je geen kriebels van.


Afgelopen zaterdag mocht ik samen met mijn teamgenoot Jolanda Leenders op uitnodiging van een Bruna winkel een Ouder-Kind workshop met Stampin' Up! verzorgen. Nou, die uitnodiging namen wij graag aan. De bedoeling was dat de ouder (of oma/tante etc.) samen met het kind zouden gaan knutselen. Qualitytime met je kind dus! Gelukkig bleven de meeste ouders ook, maar een enkeling had het niet helemaal begrepen en liet de kinderen knutselen en ging zelf winkelen.Maar liefst 21 kinderen in de leeftijd van 3(!) tot 9 met hun begeleiders kwamen er op de 2 workshops af. Gelukkig was onze collega Wendy Spruyt en haar zoontje de 2 ronde ook aanwezig en wilde Wendy ons graag meehelpen en een groepje kinderen begeleiden. Want het was heel hard werken en vooral ook opletten met al die kindertjes en ouders die nog nooit gestempeld hadden.....


Haal die schaar eens uit je mond.... Neeeeeh, niet met de groene inkt in het roze stempelkussen!....Oepsie, op zijn kop gestempeld.......De lijm op het papier graag, niet erlangs.....


De kindertjes mochten eerst even oefenen op een kladblaadje en daarna een berenkaartje stempelen. De roze versie was veruit favoriet. En wat vonden de kids het leuk om zelf het strikje te mogen uitstanzen met de BigShot! Ze stonden er met liefde en zonder te morren voor in de rij.Wie nog tijd over had, mocht nog een leeuwenkaart maken.


En ook dat vond het klein grut erg leuk om te doen.  Iedereen ging heel trots en enthousiast naar huis met 1 of 2 kaartjes. Deze kaartjes hieronder zijn van Jamie Spruyt (7 jaar).


 Kijk het menneke toch eens vol verwachting zitten. Goed gedaan Jamie!


Zelf had ik natuurlijk nog wat extra voorbeeldjes gemaakt om te laten zien wat je allemaal met deze leuke stempelset kunt doen. Wat dacht je van dit Feestvarken? De tekst is gestempeld met de Rotary Alphabet Stempel. Zo'n fijne stempel is dat; je kunt er alle teksten mee maken die je wilt. De feestmuts komt uit de Hello Sale-A-Bration set.


 Het doosje is met de bijpassende Pyramid Pals Thinlits Dies gemaakt. 


De stempelset en het setje Dies kosten los € 42. Daar schrik je misschien van, en het is ook veel geld, maar als je bedenkt dat de mogelijkheden met deze 50(!)-delige stempelset eindeloos zijn dan valt het uiteindelijk wel mee. De set Dies bestaat uit 18 delen. En koop je ze samen als een bundle dan krijg je 15% korting en betaal je € 71,25 voor samen.


Het is echt een superleuke set met oneindig veel mogelijkheden! Bestel je hem gedurende Sale-A-Bration (tot 31-3-2016) dan mag je er gelijk ook nog een SAB-cadeau bij uitkiezen. En bestel je de bundle deze maand nog bij mij dan krijg je er van mij persoonlijk als extra cadeautje ook nog een vel 6"x 6" roze glimmer papier bij om die leuke varkensoren en snoeten te maken. 


Leuk dat je weer langskwam en tot een volgende keer!8 opmerkingen:

Jantine zei

Hahaha, dat was hard werken met al die kinderen, denk ik. Wel heel leuk om te doen, volgens mij.
Leuk dat je ook een resultaat van een van de deelnemers laat zien!
Groetjes
Jantine

Unknown zei

Gut Margriet wat doe je nou, deze set had ik totaal niet op mijn lijstje staan... en dan laat jij er zulke schetige kaartjes mee zien!! Hahaha. Leuk dat je workshop zo goed ontvangen werd! Lieve groetjes, Erna

Ellen zei

Ik heb al je beesten op Facebook voorbij zien komen en ik vind ze geweldig!

kaneeltje zei

Ik moest gelijk denken aan een oude carnavalskraker (?)..weet je wat ik zie als ik gedronken heb...nou,nou...allemaal beestjes ! Tja, dat heb je als je in de ouderenzorg zit(zat). Ga de stempelset steeds leuker vinden..vooral doorgaan met jou leuke kaartjes.

Colien zei

Ik kijk NIET....oh, te laat.... Wat een gave set... alweer...Pfff...
Superleuk en wat een leuke resultaten (van cutie Jamie)!
grtz.Colien

Wendy Spruijt zei

Het was echt heel leuk om te helpen !
En tja Jamie is verkocht en wil alleen nog maar kaartjes maken hihihi......

Inge van den Broek zei

Hoi Margriet! Wat een ontzettend leuke kaarten! En inderdaad wat een leuk en simpel idee voor (groot)ouders met kinderen om samen te maken :-)
Die Rotary Alphabet Stempel kan ik online niet meer vinden :( Is die er al langer uit? (ik baal nu heel erg :') )

Josee Smuck zei

I love all these cards- so cute! I would love to share this on my blog for My Crafty Friends Monday (of course I give you full credit and link back to your blog post). Let me know if you would prefer that I did not share it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...