Pagina's

donderdag 10 maart 2016

Gezellig! | Stampin' Success


Waaaah! Hoe leuk is dit?!***STUITER***STUITER***Vorig jaar september al werd ik geïnterviewd door Marieke van ons Europese hoofdkantoor voor een artikel in het magazine voor Stampin' Up! demonstratrices. Een hele eer als je bedenkt dat er wereldwijd zo'n 45.000 demonstratrices zijn....Ik wist dus dat er een stukje zat aan te komen, maar als het tijdschrift dan werkelijk op de mat valt, dan doe je toch echt wel een vreugdedansje door de kamer! (En nee, dat willen jullie niet zien)


Ik ben trots en dankbaar omdat ik het gezelligste team van Nederland mag aanvoeren en zulke leuke, lieve en trouwe klanten heb!!


En ik ben trots omdat nu minstens 45.000 mensen extra over de hele wereld weten wat het woord gezellig betekent! (-:


 

9 opmerkingen:

Miranda V zei

Echt een super leuk stuk! De lezers moesten eens weten hoeveel tijd en energie je overal in steekt... Jammer dat er geen linkje naar je blog , Facebook of IG bij staat, dan hadden ze gelijk nog meer gezelligheid kunnen ervaren door je leuke verhaaltjes en foto's. ;-)

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Kan me het vreugdedansje van je wel voorstellen, het was ook een gezellig stukje om te lezen.
Groetjes Ingrid

Klaske zei

Super leuk! Ik zag het gistermiddag!! Geniet van je succes!

Marlies zei

Ik kon het gezellige stukje helaas niet lezen, het leesgedeelte van mijn bril is aan vernieuwing toe, denk ik. Maar wat verwacht je anders van een Brabantse meid: wij houden nu eenmaal van gezelligheid. Ben maar lekker trots op de complimenten, dik verdiend Margriet. Je werkt er zo hard voor, ik krijg altijd een mooi versierd tasje met de bestelling en en lief presentje erbij. Je hebt er zoveel werk mee en zegt dat je het graag doet. Ik hoop dat het je veel succes oplevert en gelukkig maakt. Lieve groetjes, Marlies

Berdien Weideveld zei

Gaaaf Margriet !! Een eer die jou zeker toekomt !
Groetjes Berdien

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs leuk zeg! Gaaf!

Anita zei

DIK VERDIEND!!

Syl(via) zei

Margriet internationaal! Hoe gezellig is dat?!!!

Marlieke zei

Helemaal leuk om te lezen!
En helemaal leuk dat ze dit over / voor jou gedaan hebben.
Het is je van harte gegund. Hopelijk stuiter en dans je nog even verder en is het niet bij die ene keer gebleven!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...