Pagina's

maandag 21 maart 2016

Lente Kadoosje | Easter LambWhoehoe! De lente is dan nu ook officieel begonnen. Ik kan niet wachten tot de temperaturen weer omhoog gaan en de (tennis)rokjes aankunnen.Over 2 weken begint de KNLTB competitie alweer. Elk jaar opnieuw weer afwachten wat voor weer dat het is. Het ene jaar zitten we op terras in de zon en aan de rosé tennissen we in onze nieuwe rokjes en hemdjes in het zonnetje, maar het andere jaar beginnen we met sneeuw, erwtensoep en een fleecevest aan....Wat het ook gaat worden, ik maakte vandaag in ieder geval een kadoosje met een hoog lente-gehalte.
Stempel: Easter Lamb Stampin' Up!De rest denk ik er nog maar even bij.
1 opmerking:

Jantine zei

Wat een schatje...dat schaap blijft me toch telkens zo lief aankijken, dat ik denk zal ik....?
Leuk dat de tenniscompetitie er alweer aankomt!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...