Pagina's

woensdag 23 maart 2016

#iambringingbirthdaysback | Weekly Deals | einde SAB | Build a Birthday kaartDat échte post veel leuker is dan een Whats Appje of Facebookberichtje wisten we natuurlijk al lang. Stampin' Up! speelde hierop in met de lancering van de #iambringingbirthdaysback stempel. Deze mooie houten stempel voor op je kaart en/of envelop is alleen verkrijgbaar op hout en kost € 15. 


De Weekly Deals van deze week zijn de moeite van het melden waard. Wat dacht je van de leuke Banner Banter stempelset in Clear voor € 12,75 en de hippe Washi Tapejes voor € 7,31? 
Al dit leuks telt natuurlijk nog mee voor de gratis Sale-A-Bration producten. Sale-A-Bration loopt af op 31 maart en zoals het er nu naar uitziet doe ik 29 maart mijn laatste SAB bestelling. Haal er je voordeel uit nu het nog kan; bij elke € 60 een gratis geschenk! Besluit je de komende week nog demonstratrice te worden dan betaal je voor een zelf uit te kiezen starterspakket t.w.v. € 220 slechts € 129. Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer info. Tel. 06-37330259.En tot slot om een beetje in de #iambringingbirthdaysback mood te blijven nog iets creatiefs natuurlijk. Ik weet niet hoe het komt, maar ik sta de laatste tijd een beetje in de zwart/wit modus.


Stempelset: Build a BirthdayHoop dat jullie het leuk vinden, want er ligt nog meer zwart/wit op mijn tafel.Leuk dat je weer langs kwam!1 opmerking:

Colien zei

SUperleuke kaart, love it! (heb net allerlei zwart/witte spulletjes voor school = werk aangeschaft bij de Hema, zó leuk!)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...