Pagina's

dinsdag 8 maart 2016

Stampin' Up! Teamdag Bij Margriet Deel VI | Gastenboek | Swaps | AfsluitingVandaag het laatste deel van het verslag van de teamdag.Heel veel deelneemsters vonden het ook leuk om te swappen (kleine creaties ruilen). Hiervoor kon men zich vooraf opgeven en is niet verplicht uiteraard. In onderstaand filmpje zie je wat voor moois er allemaal werd gemaakt.


Als herinnering aan deze dag had ik ook een gastenboek gemaakt en aan alle aanwezige teamleaden gevraagd of ze er tussen de bedrijven door iets in wilden schrijven en maken.
 

Wat een leuke en verrassende antwoorden werden er gegeven en pagina's gemaakt! Dank je wel meiden!Aan het einde van de dag moesten er natuurlijk nog de nodige bedankjes worden gedaan en mensen in het zonnetje gezet.O.a. Dorothé voor het maken van de geweldige theetafel en ook voor haar bijzondere SU-prestaties.


En Jenni voor haar komst naar Nederland en het verzorgen van de workshop. Als dank maakte Jolanda Leenders op mijn verzoek een paar hele mooie, persoonlijke houten borden voor haar.


 Natuurlijk had ik als afscheid nog voor iedereen een mooi ingepakt cadeautje om mee naar huis te nemen en thuis mee aan de slag te gaan.Nu weet ik ook eens hoe Linda de Mol zich voelt als ze cadeaus mag uitdelen... (-;


Toen was het tijd om op te ruimen. Gelukkig hielp iedereen een handje mee en was de ruimte binnen mum van tijd weer leeg en schoon.


Vele handen maken licht werkt!


En ook onze Special Guest stroopte gewoon haar mouwen op.....


Dit noem ik nou echt teamwork! Dank je wel dames voor deze geweldige dag! Ik heb genoten en doe dat nog steeds. Wat mij betreft volgend jaar weer!Wil jij nou ook deel uitmaken van zo'n SUper gezellig en creatief team, denk er dan eens over om Stampin' Up! demonstratrice te worden. Als je gedurende Sale-A-Bration nog instapt dan mag je een starterspakket t.w.v. € 220 uitkiezen en betaal je slechts € 129. Ik ben altijd op zoek naar versterking van mijn creatieve team. Heb je vragen neem dan vrijblijvend contact met me op. In juni organiseer ik weer een teamdag voor degene die rechtstreeks bij mij instappen of al ingestapt zijn. Het is echt leuk om samen met andere demo's je passie te delen! 2 opmerkingen:

Colien zei

Leuk!! Die demodag, bedoel ik, haha Gezellig om zo'n dag zo af te sluiten. En je eregaste is zooo gewoon gebleven ;)
grtz.Colien

Peet752 zei

Ziet er geweldig uit. Ook leuke swaps zeg. Thanks dat je ons laat meegenieten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...