Pagina's

dinsdag 29 maart 2016

Kennismakingsworkshop + scrapworkshopOp dinsdagavond 19 april organiseer ik een Kennismaking Stampin' Up! mini-workshop van 19.30 uur tot 21.30 uur. Deze avond bij mij thuis in Veldhoven is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de producten van Stampin’ Up! Ik leg dan uit hoe Stampin’ Up! werkt, we gaan 2 kaartjes maken en je bent in de gelegenheid de producten van Stampin’ Up! in het echt te bekijken, te ruiken, te voelen, uit te proberen en vragen te stellen. Mocht je na afloop iets willen bestellen dan kan dat uiteraard, maar is niet verplicht. De kosten voor deze avond zijn € 7,50 p.p. en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers en de voorjaarscatalogus. Er is plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op per mail want vol=vol.
Op zaterdagmiddag 23 april van 13.30 tot 16.00 uur geef ik bij mij thuis in Veldhoven een scrapworkshop. We gaan dan 3 layouts maken (2 x A4 en 1 x 12"), clean & simple, geen ingewikkelde technieken, stijl á la Margriet. De kosten voor deze middag zijn € 15 per persoon en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers en alle materialen. Indien je nog niet in het bezit bent van een voorjaarscatalogus krijg je deze ook gratis mee. Voor deze workhsop is enige scrap en/of stempelervaring fijn. Er is plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op per mail want vol=vol. De workshop is niet bedoeld voor collega demonstratrices.Beide workshops zijn zeker óók toegankelijk voor onze Zuiderburen! Ik woon dichtbij de grens Eersel en Valkenswaard en aan de snelweg.1 opmerking:

Helen zei

Helaas; kennismaken is niet meer echt nodig ;-) en op 23 april ben ik 's middags met de hockeydames op pad. Jammer hopelijk volgende keer beter. Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...