Pagina's

zondag 24 juli 2016

Foxy vriendjes | grenzen verleggen | bonusdagen


Hoi hoi, vandaag wat berichtjes door elkaar.
Allereerst laat ik jullie graag nog wat vriendjes zien die je met de Fox Builder Punch kunt maken. Voor dit exemplaar stond onze poes Noppes model.

Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder Punch En dan deze....Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder PunchEerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat voor beest het is. Een bever misschien?
Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder PunchNou ja, wat het beestje ook voor naam mag hebben, hij is in ieder geval leuk! (-:Afgelopen donderdag en vrijdag was ik in Dortmund met demonstratrices uit Duitsland, Frankrijk en Nederland voor een 'Ronde Tafel' bijeenkomst.Met z'n allen{Nu ik er over nadenk heb eigenlijk van alles gezien, behalve een ronde tafel.....(-;}Ik heb al een paar keer eerder zo'n bijeenkomst bijgewoond en het is altijd leuk om de collega's weer te zien en met elkaar te sparren over allerlei zaken. Dit keer ging het wat moeizamer vanwege de verschillende talen, maar ook dát is weer een uitdaging en we leren er alleen maar van.Ik heb zelfs een ieniemie klein presentatietje gegeven in het Engels. Doodeng vind ik dat, maar de volgende keer denk ik vast 'als ik het in het Engels kan, dan kan ik het in het Nederlands toch ook!'.de Nederlandse demo's met onze manager


Dus zo zie je maar weer dat het demonstratrice zijn grensverleggend werkt. Ik heb het al vaker gezegd, maar het heeft me echt al héél véél mooie dingen gebracht (welke soms niet in geld uit te drukken zijn) en ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik de stap heb gezet.Oh ja, vergeten jullie niet dat de laatste Bonus Week is in gegaan? Voor elke bestelling van € 60 krijg je een bon t.w.v. € 6, welke je in augustus kunt inleveren. Dat is toch 10%, dus als je toch binnenkort nog iets wilt bestellen, zou ik het zeker in juli doen. Alle beetjes helpen!


A.s. woensdag 27-7 doe ik in principe mijn laatste verzamelbestelling van juli weg. Als je wilt kun je meebestellen, stuur gerust een mailtje.

 

Leuk dat je weer langs kwam en een fijne zondag nog.

 
  
 

3 opmerkingen:

Judith zei

Hihi, grappig, jullie Noppes (-;
Erg leuk bedacht, Margriet. Zo kennen wij je ook, altijd iets bijzonders

Colien zei

Heel leuk die papieren Noppes! En nah... een bever heeft opvallende tanden, dus het is 'gewoon een leuk beest'! Wat knap dat je het in het Engels hebt gedaan, top!
grtz. Colien

Maria V zei

Noppes evenbeeld is goed gelukt. En het andere 'beest'? Ik noem hem StUp.
Eerste letters van Stampin Up ;)
Knap hoor die presentatie. Dat is een felicitatie waard.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...