Pagina's

maandag 18 juli 2016

Weer eens gescrapt en 'gehandletterd'

Afgelopen zaterdag was mijn creatieve maatje Marie-Claire jarig. Ze vierde haar verjaardag eigenlijk niet, maar haar 16-jarige dochter had een surprise party georganiseerd.Labeler Alphabet Stampin' Up!
Daar was ik ook voor uitgenodigd en ik wilde natuurlijk niet met lege handen aankomen. Behalve een cadeautje nam ik ook deze layout mee met een foto van ons samen. Weer eens wat anders dan een kaart.Ook had ik nog wat gehandletterd (nee, dat is geen woord denk ik) dit weekend.
Handlettering is hot! En super goed te combineren met stempelen. Stampin' Up! stempels bij voorkeur en die je dan bij mij bestelt (((-;
Stampin' Up! Layered Letters Alphabet, Thoughtful Banners, Brushwork Alphabet, Seaside ShoreHier heb ik alleen de letters OM zelf geschreven en de pijltjes en het cirkeltje om het anker getekend. De rest is gestempeld. Het is superleuk om te doen en heel ontspannend. Je hebt er alleen papier, een potlood, gum en een paar fijnschrijvers in verschillende diktes voor nodig.
Dus ideaal ook om te doen in/op vakantie. Lekker in je eigen tuintje, op terrasje, balkonnetje of voor de caravan, drankje erbij........
Ik zeg doen!
 

2 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Prachtig gemaakt Margriet.Gr.Joke

Colien zei

Gave lay-out en supercombi dat stempelen en letteren samen!
Enjoy the sun!!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...