Pagina's

woensdag 22 februari 2017

Mijn droom



Op deze druilerige woensdagmiddag wil ik eerst dank je wel zeggen tegen Je@net, Ellen, Joke, Nancy, Martina en Colien voor jullie leuke reacties op mijn berichtje van maandag. Super fijn als lezers een reactie achter laten!



Zondag had ik een relaxt dagje en koos ervoor een beetje voor mezelf te gaan scrappen, d.w.z. zonder specifiek doel. Eigenlijk had ik niets speciaals in gedachten, maar omdat ik wat Project Life kaartjes voor me had liggen en daar inmiddels een gigantische verzameling van heb, zonder dat ik er echt iets mee doe, besloot ik daar iets mee te maken. Het werd een A4 layout....








{Gelukzalige zucht}



Wat is het toch heerlijk om gewoon even te scrappen.... Lekker rustgevend ook. Zelf iets maken maakt me echt gelukkig. De kaartjes komen uit de Moments Like These serie. De titel sneed ik uit met de Silhouette. En tegelijkertijd dat ik aan het scrappen was, was ik aan het dromen....




Dromen mag. Dromen inspireert. 




Mijn droom is om ooit met mijn creativiteit echt goed de kost te kunnen verdienen. En daar heb ik alles voor over.




Wil jij jouw droom met mij delen? Ik ben benieuwd!




7 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Dromen mag / moet...
Stappen zetten op weg naar je droom is super!
Mijn droom op werkvlak heb ik nooit kunnen realiseren maar ik heb toch een job die ik ondertussen al bijna 29 jaar heel graag doe
wij droomden al lang van een vakantiehuisje in Nederland, voor wat rust...
Dit wordt binnenkort werkelijkheid...
Ik wens jou veel succes met/op weg naar je droom!
groetjes
Nancy

Ruth zei

Soooo schön!!!
Beautiful work....
Ruth

Je@net zei

Goed idee om je PL kaartjes voor een lootje op A4 formaat te gebruiken. Vind het ook een erg leuke lo geworden.
Hier geen grote dromen op het moment, maar ik wens jou veel succes met je droom. De eerste stappen zijn gezet en dat is al heel belangrijk!

Ellen zei

Wat een geweldige lay-out! Dit vind ik dus gewoon echt heel mooi. Heel mooi. En natuurlijk heb ik dromen. Heel veel kleintjes en af en toe komt er een een grote voorbij. Zo hebben we momenteel het idee opgevat om ooit een vakantiehuis(je) in Portugal te hebben. Wie weet...

Maria V zei

Geweldig opgezet deze lay-out. Gezellige kleurtjes. Echt een droom heb ik niet. Ik geniet gewoon iedere dag. Soms komen er van die leuke, kostbare momenten voorbij waar ik erg van geniet en al een droom waard is.

martina's kaartjes zei

heel erg leuk gemaakt, leuk van kleur ! het lijkt inderdaad een heel verhaaltje...
en dromen, eigenlijk heb ik daar voorlopig niet echt de tijd voor jammer genoeg, enkel in mijn bedje en dan nog... misschien wat meer tijd geven ? =)
en reacties achterlaten... graag gedaan, ik vind het ook altijd fijn om te weten wat mensen van mijn creaties vinden, vooral van mensen die mee 'in het verhaal zitten', dat de ontvanger het kaartje leuk vindt, is voor bijna 100 % zeker, =)
grtjs,martina
x

Colien zei

Gave lay-out, toffe kleurtjes! Hier dromen genoeg, maar niet altijd uitvoerbaar, haha. Maar dat is het leuke van dromen, toch?! Al droomde ik al een aantal jaren van een kokend-waterkraan en.... sinds vorige week is ie 'in da house', erg blij mee. Dankzij mijn lieve, handige man hier, die meteen maar de aanrechtbladen, spoelbak en fornuis hoppa.... zelf heeft vervangen voor gave, nieuwe exemplaren. En ondanks de keuken absoluut niet mijn favo plek is, ben ik trots op en happy met onze (ver)nieuw(d)e keuken! Verder niet al teveel wensen, ik heb, kan en doe al zoveel! :)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...