Pagina's

zondag 12 februari 2017

Nieuw journaling album / dagboekjeGisteren zag ik op het Instagram account van Moon Hulsman een vorm van journaling die me erg aantrok. En omdat ik graag weer eens iets creatiefs voor mezelf wil gaan doen (maar wat niet teveel tijd mag kosten) ben ik het ook gaan proberen in een schoolagenda van de Hema, die ik voor een paar euro kocht. 
Mijn bedoeling is er een soort dagboekje van te maken met spullen die op dat moment binnen handbereik liggen. Vooral niet perfect, maar gewoon even schrijven, knippen en leuke dingen plakken/stempelen. Eerder begon ik al een soort van planner, maar de ervaring leerde dat ik ook hier weer perfecte pagina's wilde maken, die dus veel te veel tijd in beslag namen. Vandaar nu een nieuwe en andere poging.Ga ik dit volhouden? 


Nee waarschijnlijk niet, maar als ik het niet probeer dan lukt het zeker niet! (-;
3 opmerkingen:

Sarah zei

Maak niet uit of je het volhoudt of niet, het ziet er gewoon leuk uit en wanneer je het doet geniet je ervan en that' s the spirit. Xxx

Je@net zei

Het ziet er in elk geval super gaaf uit. Veel succes!

Marlieke zei

Belangrijkste is dat JIJ je fijn voelt bij wat je doet. Kan jou het schelen of het perfect is ja of nee. AL maak je er 1 bende van. Heeft het je ontspanning opgeleverd? Ja? Goed zo dan!
Ik werk ook in mijn planner, gecombineerd met een vorm van Bullet Journaling. Is het zoals ik het bij anderen zie? Uh nee. Vind ik dat erg? Nee ook niet. Geeft het mij rust en overzicht? Ja!
Hoe dan ook; ik vind je pagina's er heel gezellig uit zien. Wat werk jij toch hard!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...