Pagina's

donderdag 2 februari 2017

Teamdag deel I | eierdoosje cadeauHello, daar zijn we weer.De tijd vliegt werkelijk voorbij, niet normaal. Ik kom elke week minstens 3 dagen tekort voor de dingen die ik allemaal nog wilde doen. Maar goed, we gaan niet klagen en gewoon de boel weer oppakken waar we gebleven waren. Mijn teamdag!Oh, wat heb ik ontzettend genoten zondag, en nog. Met elke teamdag die ik houd worden de zenuwen minder en geniet ik des te meer. Oké, oké een beetje gezonde spanning voel ik nog wel, maar dat mag er ook zijn, toch? Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen. Mijn Creatieve Facebook fans hebben natuurlijk al weer het één en ander voorbij zien komen, al dan niet LIVE. Jawel, je leest het goed, ik ben LIVE gegaan en niet één keer, maar inmiddels al wel 4 keer! Yes, ik ben wederom uit mijn comfortzone gestapt en ik moet zeggen dat het echt reuze meeviel. Dat durf ik best vaker. ((-; De filmpjes zijn gewoon nog te vinden op mijn Creatieve Facebookpagina en als je echt een goede indruk wilt krijgen van de teamdag (met een paar schitterende decoratietafels), dan moet je gewoon even gaan kijken.Dussssz? Waar te beginnen? Ik weet het gewoon echt niet. Zoveel te vertellen, zoveel om te laten zien. Daarom ga ik het verslag opsplitsen in elke dag een beetje.
Ik had dit jaar niet echt een thema, gebruikte enkel en alleen mijn favoriete kleurencombinatie van dit moment: zwart/wit/goud/zilver. Bij binnenkomst waren de tafels zo 'gedekt' en stond er voor iedereen een klein cadeautje met Many Mini Thanks klaar.

 

Deze eierdozen zijn ook van Stampin' Up! Wellicht heb je ze over het hoofd gezien, maar ze staan rechtsboven op bladzijde 18 van de voorjaarscatalogus en zijn met een beetje fantasie zoooo leuk om kleine cadeautjes in te geven.

Om het doosje deed ik een mooie zilveren strik van Sale-A-Bration lint en een labeltje gestempeld met een cirkeltje uit de Iconic Occasions en tekst uit Suite Sentiments. De tekst embosste ik met Zilver Embossing poeder.
De doosjes vulde ik met zwarte papieren snippers, een mini houten klosje met zwart/wit Bakers Twine, een houten stempeltje uit de Iconic Occasions, enkele pepermunt hartjes..... 

En een mini glazen flesje met mini wasknijpertje, een 'pilletje' met persoonlijke boodschap en wat Metalic Sequins.
Een klein cadeautje, maar met heel veel zorg en liefde samengesteld.
Tot zover deel I van mijn teamdag. Wordt vervolgd...

6 opmerkingen:

Ellen zei

Super! De liefde en zorg straalt ervan af.

alma.heijenk@gmail.com zei

oh margriet, wat heb je dat mooi gedaan!!!prachtig.

Sarah zei

Wauw!!!!

Lia zei

Wouw!!!! Een SUpercadeautje......ik ben een ietsiepietsie jaloers nu................

Ruth zei

Superschön Margriet!!!
Der Inhalt, dein Design... Einfach immer wieder was für's Auge deine Werke....
Liebe Grüße Ruth

Miranda V zei

Zo gaaf. Aan alles is gedacht en tot in de details uitgevoerd, echt suuuuuper leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...