Pagina's

donderdag 23 februari 2017

Teamdag deel V en tevens laatste deelHet heeft even geduurd, maar last but not least, nog een laatste (foto)verslag van mijn teamdag.
Dit jaar had ik de zeer talentvolle Jolanda Leenders uit mijn team bereid gevonden om een workshop te verzorgen. Speciaal voor de teamdag ontwierp zij dit prachtige fotoboekje/koffertje van papier.
Je snapt dat iedereen hier geweldig enthousiast over was. Helemaal toen Jolanda ook nog eens een tot in de puntjes uitgewerkte foto-beschrijving voor iedereen uitdeelde.
De stap-voor-stap beschrijving is (tegen vergoeding) verkrijgbaar bij Jolanda of je kunt een goed verzorgde en gezellige workshop bij haar volgen.Je kunt Jolanda hier vinden op Facebook. Vraag haar gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.   Na de hele ochtend hard aan het boekje te hebben gewerkt was het natuurlijk tijd voor de inwendige mens. Mijn zussen Inge en Karing hadden van alle door iedereen meegebrachte gerechtjes een overheerlijke (calorie-rijke) lunch kunnen samenstellen. 


Ik moet bekennen dat deze foto's slechts een gedeelte van de lunch zijn. {Bloos}Na het eten had ik voldoende moed verzameld en ben ik even uit mijn comfortzone gegaan en heb voor het eerst een 'niet-creatief-praatje' gehouden.Bij collega demonstratrices/teamleidsters en SU-meetings hoor ik altijd over trainingen en motivatie-talks..... Inderdaad dat hoort er als teamleidster ook bij. Maar laat ik dat nou echt super moeilijk vinden! Laat mij maar liever een kaartje maken. (-;  Maar goed, als je wilt dat je dromen uitkomen, dan horen deze dingen er ook bij. Dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb een poging tot gedaan.
'Uit je comfortzone gaan' was tevens ook het onderwerp van mijn praatje. Groeien doe je buiten je comfortzone. Daar waar het soms wat ongemakkelijk voelt (of heel veel), maar tegelijkertijd groeit je zelfvertrouwen. Buiten je comfortzone is Where The Magic Happens. Geloof me, ik kan het weten.
En het praatje heeft in ieder geval bij sommigen iets gebracht. Superleuk om een berichtje te krijgen als 'Margriet ik ben uit mijn comfortzone gestapt en ik ben naar een hobbyclub gegaan en ik mag daar nu een workshop verzorgen!' Top!Daarna was het tijd voor mijn workshop Card Tin pimpen. Hiervan liet ik al eerder een foto zien.Deze workshop geef ik op zaterdagmiddag 18 maart nog een keer bij mijn thuis in Veldhoven. Er is nog plek, je kunt er hier meer over lezen. Hierna zal ik uitgebreidere foto's plaatsen.
Mijn vriendin Marie-Claire (links op de foto) maakte een schitterend en origineel Zzzelfie Fotoframe voor de teamdag. Hoe mooi en lief is dat?! Er zijn vele Zzzelfies gemaakt. Zzzoooo leuk!En op zo'n teamdag is het altijd leuk om nog een spelletje te doen. Ik hou van spelletjes en prijsjes weggeven. Dit keer koos ik voor Bingo.


Wil je 30 kakelende dames stil krijgen? Speel dan Bingo mensen. Muisstil was het en ik voelde de adrenaline door de zaal gieren....Zusje 2.0 Karin draaide aan het molentje en ik mocht de nummertjes afroepen.....De spanning was op een gegeven moment zo hoog dat de ene na de andere valse bingo werd geroepen. Oh wat een lol, want ik had vooraf gezegd dat een valse bingo óf een liedje zingen óf met je gezicht en een Valse-Bingo-Bordje op Facebook betekende! (((-:


Een liedje zingen voor volle zaal was nog altijd erger dan op Facebook komen blijkbaar, want Eva, Anky, Lydia en Mary kozen eensgezind voor al-dan-niet-herkenbaar op Facebook.Ik had een heleboel prijsjes en de hoofdprIJS was een Cool Treats pakket, dat werd gewonnen door Maartje.


Incl. IJS, verplicht meenemen.Natuurlijk moest er ook nog een groepsfoto gemaakt worden.Hoe trots kan een mens zijn?
Het was een dag met een gouden randje, om nooit te vergeten. Ik geniet er nu nog van en hopelijk hebben jullie door mijn verslagjes een beetje kunnen mee genieten.
7 opmerkingen:

Je@net zei

Aan de foto's te zien hebben jullie een erg gezellige dag gehad. Lekker eten, leuke spelletjes en super gave workshops (dat fotokoffertje....wauw!).
Altijd fijn om terug te kunnen kijken op een geslaagde dag!

Anita zei

Jazeker, ik heb meegenoten!
Superrrrrdag geweest!!
Alleen zoooooo sunt da ikker nie bè ben haha.
Ennuh.....neeje ik wor gin su-demonstratrice 😛😉😂😂

Marlieke zei

Leuk leuk leuk!
Echt heel leuk om te zien en te lezen dit! Ik was er niet bij maar door al je verslagjes en foto's denk ik dat ik wel een goed beeld heb van de topdag die jullie gehad hebben. Goed gedaan!

Marlieke zei

Leuk leuk leuk!
Echt heel leuk om te zien en te lezen dit! Ik was er niet bij maar door al je verslagjes en foto's denk ik dat ik wel een goed beeld heb van de topdag die jullie gehad hebben. Goed gedaan!

Nancy Soetaert zei

ziet er idd een zalige dag en jolige bende SU'pers uit!
succes met de dromen!
nancy

Colien zei

Wat ziet er dat enorm gezellig uit! Top dat je dat weer even met ons deelde, leuk om te lezen en de foto's toveren stuk voor stuk een glimlach op het gezicht!
grtz.Colien

Annemarie en Merit zei

Wat is het toch altijd een feestje om jou verhalen te lezen, en vooral je foto,s te bekijken ....vrouw he dus nieuwsgierig!!
Het ziet er allemaal even gezellig en leuk uit...
prachtige en LEKKER dingen (lunch) zijn er gemaakt.
jullie hebben genoten...maar ik ook.

fijne dag liefs Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...