Pagina's

donderdag 16 maart 2017

Stampin' Up! kadoosje met Live video uitleg | In Colours 2015-2017
Ik maakte nog wat doosjes met het Inside the Lines Design Papier dat je nog steeds als gratis Sale-A-Bration geschenk mag kiezen bij een bestelling vanaf € 60.
 
En voor wie benieuwd is hoe ik dit doosje maakte gaf ik op mijn creatieve Facebook pagina een Live uitleg. Voor degene die geen Facebook hebben onderstaand het filmpje.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. 
Dan nog even een huishoudelijke mededeling: we naderen het einde van de jaarcatalogus en dat betekent dat er producten uitverkocht zullen raken. Op 1 mei 2017 zal de lijst met producten die niet mee overgaan naar de nieuwe catalogus bekend gemaakt worden. Daar zullen ook de In Colours 2015-2017 bij zitten. 
De ervaring leert dat bijv. de inkt navullingen (refills) van deze kleuren op de 1e dag van de uitverkoop vaak al uitverkocht zijn. Mijn advies is als je nog graag navullingen (of papier) van je favoriete kleurtjes wilt, om niet tot mei te wachten. Ik kan er dan waarschijnlijk écht niet meer aan komen. Neem het zekere voor het onzekere en bestel ze z.s.m. Wellicht een idee om ze nog tijdens de SAB aan te schaffen en dat je daarmee ook nog een gratis cadeau kunt komen. 
Zaterdag 18 maart a.s. doe ik weer een bestelling weg. Laat het gerust weten als je iets wilt mee bestellen.5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk kadoosje, Margriet. En bedankt voor het duidelijke filmpje!

Linda zei

Love this little project. When I watched the video, there was no audio to it. Can you please give me the dimensions of the DSP paper you used for this project,. Thanks so much! Linda in OH, USA

Stampin'time by Janny zei

Wat een leuk doosje èn filmpje Margriet, ik ga zeker proberen zo'n doosje te maken, dank voor de uitleg!
groetjes Janny

Margriet Tournier zei

Hi Linda, thank you for your compliment. I don't know how to reach you so I try it this way. The size of the DSP is in Metric 10cm x 13cm.

Margriet

Linda zei

I did see your reply. Thank you so much! I am enjoying getting your email updates!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...