Pagina's

donderdag 15 februari 2018

Liefde gaat door de brievenbusEn ook dit jaar werd er weer flink wat afgesmakt. Door mezelf maar ook door anderen. Kijk toch eens wat een lieve post ik heb gekregen!


Aangezien de schilders aan het werk zijn, pikte ik maar even het houten schilderstrapje om de kaartjes te etaleren. Handig hoor.Zelf verstuurde ik natuurlijk ook het een en ander aan kaartjes en labels.Deze...En deze....Zijn ze niet beary schattig? Ik kreeg in ieder geval erg leuke reacties. Ondanks het feit dat ik de meeste kaartjes anoniem verstuurde of er alleen een M. op schreef, wisten de meeste ontvangers meteen van wie het kaartje afkomstig was. Een enkeling had thuis wat uit te leggen (-; of bedankte de verkeerde. Hartstikke leuk om terug te horen! Daar word ik dan helemaal blij van.
Het beertje uit de set We Must Celebrate knipte ik voorzichtig los van de rest. Op deze manier zijn de beestjes op heel veel manieren te gebruiken. En ik heb zo'n plezier met het kleuren ervan met de Blends. Ik word er helemaal zen van. Meer inspiratie van mijn hand met de beertjes en het konijn uit de We Must Celebrate set vind je in deze blogberichten: Vieren wat er te vieren valt en Video-uitleg mini-envelopjes Tutti-Frutti SAB set.https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=145898
We Must Celebrate Stampin' Up! € 24En de hartjes uit de Heart Happiness die hebben hun geld inmiddels ook wel opgebracht. Díe heb ik al veel gebruikt! Een superleuke, tijdloze set. Kijk maar.Heart Happiness Stampin' Up! € 21
Maar voorlopig even geen nieuwe kaarten. Mijn stempel-tempel is tijdelijk in gebruik voor andere doeleinden.
Vandaag is pas de 2e dag dat ze bezig zijn en ik heb nu al afkickverschijnselen! Oh, dat wordt nog wat.Morgen gaat de 2nd release ofwel 2e ronde van de Sale-a-Bration in en kom ik terug met een nieuw blogbericht. De 2e ronde houdt in dat er nieuwe GRATIS producten verkrijgbaar zijn bij bestellingen vanaf € 60 e/o € 120. Mooi dingen weer hoor! A.s. maandag doe ik een verzamelbestelling de deur uit.Tot morgen.5 opmerkingen:

Ruth zei

Love it Margriet!!!!
Beide Anhänger sind soooooo schön!
Liebe Grüße Ruth

Sarah zei

Wat een leuke post! Bezoekjes op jouw blog is altijd lollig!
Grappig dat je je mooie labels/kaartjes anoniem stuurde!☺

Ellen zei

Dat schilderstrapje... gaaf! De post erop natuurlijk ook ;-) En jouw eigen Valentijnmaaksels zijn prachtig, zo leuk hoe het beertje met de hartjes jongleert.

Colien zei

Gezellig zoveel post en ik zou dat schilderstrapje mooi inpikken als de schilders klaar zijn ;) Jouw maaksels zijn ook erg tof, de rood/zwart/witte labels zijn erg sprekend en de jonglerende beertjes zijn geweldig!
Succes met het even niet kunnen fröbelen, maar dat kun je straks volop inhalen in je mooie, frisse ruimte!
grt.Colien

Maria V zei

Wat een gezellig blogbericht. Heel divers en wat een leuke kaartjes. Trapje schilderen en inpikken ;) De kamer wordt vast heel mooi. Succes.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...