Pagina's

zondag 17 maart 2019

CAS on Friday | Creativa Dortmund | pasteltinten


Hoi daar ben ik weer.Na een véél te drukke week weer even tijd om creatief te zijn en een blogberichtje te schrijven.Tijdens een workshop bij Scrap Delight en een bezoek aan de beurs Creativa Dortmund heb ik weer heel veel inspiratie opgedaan. Vooral de vele pasteltinten die ik zag hebben een grote aantrekkingskracht op me en willen maar niet uit mijn hoofd gaan. Misschien wel slim om daar wat mee te doen dan. (-;Op het CAS on Friday blog loopt een challenge om te embossen op je kaart. Nou, dat leek me wel een mooie combi: heat embossing en pasteltinten. Ik maakte dit kaartje, geïnspireerd door de bloemetjes die ik in huis heb staan.


De bloemen en blaadjes komen uit de set Cake Soirée en zijn embost met wit embossingpoeder, evenals de tekst. De bloemetjes en achtergrond kleurde ik met inkt en een watercolor pencil. Allemaal van Stampin' Up!Afgelopen vrijdag had ik wat losse bloemetjes gekocht om er wat kleine boeketjes mee te maken.


Bakken, bloemschikken of scrappen zijn altijd DE remedie om mijn hoofd wat leeg te maken en rust in mijn lijf te krijgen. Met wat blauwe druifjes en bloesem uit eigen tuin haalde ik het voorjaar in huis. Ik hou van bloemen en heb er dan ook altijd staan.


Donderdag ben ik samen met Marie-Claire naar de Creative in Dortmund geweest. Door regen en files deden we er maar liefst 3 uur over. )-:We kochten leuke dingen en zagen oude bekenden. De beurs is echt M.E.G.A. groot (de grootste van Europa heb ik horen zeggen) en we deden weer een boel inspiratie op. Leuk vooral dat er merken staan die we in Nederland niet tegenkomen.


Ik persoonlijk vond de beurs een beetje té groot. Maar ach, we zijn weer een ervaring en een hele mooie foto rijker!Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog.Margriet


4 opmerkingen:

Happy Earl Grey zei

Wat een prachtige bloemen!

Je@net zei

Prachtige bloemen en een heel lief kaartje!

Nicole Parmentier zei

Wat lief die mooie zachte pastelkleurtjes! En wat een leuke foto van de beurs.

Colien zei

Mooi kaartje, prachtige kleurtjes!
En tja...wie kan er nou zonder bloemen?!
Elk seizoen geeft je de mooiste wondertjes...
Leuke foto van jullie samen!
grtz Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...