Pagina's

woensdag 20 maart 2019

Paas decoratie / Mailbox met video tutorialEen hele tijd terug al heb ik deze Paas decoratie gemaakt.


Het is super simpel om te maken en je kunt precies zien hoe ik dat gedaan heb in onderstaande video.


Hier de maten van het doosje, zodat je deze op je gemak kunt overnemen: 


Ik hoop dat je het leuk vond om naar het filmpje te kijken en dat ik je heb weten te inspireren. Zo ja, dan zou ik het heel leuk vinden als je me een duimpje geeft op het filmpje en mijn You Tube kanaal en me wellicht ook daar gaat volgen. Oh ja, ik ben duidelijk nog maar een amateur filmer, dus tips zijn altijd welkom! (-;


Einde Sale-a-Bration

Dan nog een huishoudelijke mededeling. Het einde van de Sale-a-Bration is in zicht. Heb je nog spullen nodig of wil je je voorraad binnenkort aanvullen doe dat dan voor 31 maart, want dan mag je nog een gratis cadeau uitkiezen. Het zou toch zonde zijn als je er in april achterkomt dat je bijv. het In Color 2017-2019 papier wilt aanvullen, omdat dat binnenkort uit de collectie gaat. Of wat denk je van de refills inkt van deze kleuren? Bestel ze in maart nog, dan weet je zeker dat het er nog is en kun je gebruik maken van de actie. Aan het einde van de catalogus periode geldt voor alles; zolang de voorraad strekt. Wees daar bedacht op.A.s. vrijdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen, laat het weten.Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Anita zei

GAAF. Superleuk doosje. Bedankt voor je filmpje.

Happy Earl Grey zei

Erg leuk zeg!

Kety Braken _ Driessen zei

Leuk project , zal t zeker maken ! 👍🦋🧡

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...