Pagina's

woensdag 6 maart 2019

No drama, lama!


Hoi hoi,De trends met fruit en dieren volgen elkaar de laatste jaren in een rap tempo op. Het ene moment draait alles om meloenen of ananassen, en dan zijn het plots knalroze flamingo’s of unicorns die de etalages sieren. Ook de prikkelige cactussen zijn op dit ogenblik (of beter gezegd nog steeds) helemaal hot.Op het moment steelt de lama echter de show. Je ziet het charmante dier uit Zuid-Amerika echt in alle mogelijke gedaantes terugkeren. Ik vind deze wollige beesten zo grappig. Daarom maakte ik een lama slinger.


Hier in de buurt staat een lama in een weiland bij de boer. Elke keer als ik hem zie word ik blij. Ik vind hem zo komisch! (De lama dan, niet de boer.)


Ook maakte ik nog een bijpassend 'schilderijtje'. Deze drama lama kreeg van mij een mooie bloemenkrans en bloemetje achter haar oor. Een echte diva! (-;
Ik wens je een fijne dag. Enne... No drama, lama!Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer super leuk uit, Margriet!

Helen zei

wat een leukerd is dit weer xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...