Pagina's

maandag 11 maart 2019

Iedereen kan watercoloren. Jij ook!Op het Crazy For CAS blog loopt een challenge waarbij je moet watercolor-en . (Nee, dat is vast geen werkwoord, maar je snapt wat ik bedoel.)Ik wilde graag weer meedoen, maar het probleem is dat ik denk dat ik niet kan watercoler-en. En als ik denk dat ik iets niet kan, dan wil ik het juist perse toch doen. Dat is heel vermoeiend soms. Na diverse pogingen, kwam ik uit op deze hele Clean & Simple watercolor kaart. 


Het hartje heb ik gestanst met de Be Mine Stitched Framelits en daarna gekleurd met wat Flirty Flamingo inkt en een Aqua Painter. De tekst is gestanst met de Well Written Framelits. Het zwart/wit design papier is uit een pak Botanical Butterfly. Dit laatste kun je nog tot eind maart gratis verkrijgen bij een bestelling vanaf € 60 (zolang de voorraad strekt). Hoe simpel kan het zijn?Groetjes,
Margriet

8 opmerkingen:

Je@net zei

Wat gaaf....echt een heel leuk kaartje geworden, Margriet!

Colien zei

Gaaf!
grtz Colien

Annemarie en Merit zei

Kijk dat watercolor-en heb je dus ook weer onder de knie.
Leuk kaartje geworden Margriet.

Liefs Annemarie en Merit


Ellen zei

Ik vind het weer een prachtig kaartje! Ben altijd jaloers op jouw ideeën ;-) Het stiksel staat ook zo gaaf. Superleuk dat je weer meedoet bij Crazy for CAS! Dankjewel.

Iefje Ceulemans zei

Dat is een mooi CAS kaartje geworden! Fijn dat je meedoet met onze challenge bij Crazy for CAS!

Claudia zei

Wat een toffe kaart! Super CAS hihi. Leuk dat je mee hebt gedaan in onze challenge. Groetjes Claudia (Crazy for CAS DT)

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Iedereen kan watercolor-en, je hebt helemaal gelijk. Ik dien dit werkwooord meteen in bij de Dikke van Dale. Dat moet er toch gewoon in. Je maakte een mooi kaartje, dank je voor het mee doen met CFC

Cynthia van der Wilk zei

Mooi strak kaartje. Bedankt voor het het meedoen met de Crazy for CAS.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...