Pagina's

woensdag 27 maart 2019

Nieuw SU opbergsysteem | kinderkaart | laatste SAB bestelling


Hoi hoi,



Jullie hebben het vast al overal gezien en gelezen; Stampin' Up! komt 1 april met een nieuw opbergsysteem! (Nee, dit is geen grap.)







Je stelt het opbergsysteem helemaal zelf samen. Een beetje á la IKEA zeg maar. In dit ruimte besparende systeem kunnen Inkt Pads, Markers, Blends, Refills en ander klein spul worden opgeborgen. Er zijn heel veel mogelijkheden. Klik maar eens op het onderstaande filmpje.






Natuurlijk hoef je niet alles tegelijk aan te schaffen. Je kunt er rustig voor sparen. Let wel op; er passen alleen inktpads in die na 1-6-2018 zijn uitgekomen.



Klik hier of op onderstaande foto om de folder te downloaden. Hierin vind je alle losse onderdelen, prijzen en artikelnummers.



https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2019/Storage%20by%20Stampin%27%20Up%21/04.01.19_FLYER_1_STORAGE_BY_STAMPIN_UP_UK.pdf


Heb je nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag.



Dan nog even een kaartje om jullie te inspireren. Het zoontje van een vriendin werd 5 jaar. Ik vond het nog best lastig om een kaartje te verzinnen. Ik ben tenslotte helemaal uit de kleine kinderen. Ik wilde een leuke, maar niet te kinderachtige kaart. Dit is het geworden.






Tot slot nog even een herinnering dat ik a.s. vrijdag 29 maart om 16.00 uur mijn laatste Sale-a-Bration verzamelbestelling de deur uit doe. Wil je nog profiteren van de leukste actie van het jaar, mail dan op tijd je bestelling aan me door.  



Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.



Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...