Pagina's

zondag 5 september 2010

Back to school

De herfstzomervakantie zit er weer op. Jorg zet morgen zijn 1e stappen in groep 8. Zomaar ineens hoort hij bij de oudste van de school. Hellup, hoe kan dat nou? Het laatste jaar op die vertrouwde dorpsschool. Een heel bijzonder jaar met Citotoets, nieuwe schoolkeuze, sexuele voorlichting, pinutbaltournooi, schoolkamp, (schreef ik daar echt sexuele voorlichting? Hoe is het mogelijk; het lijkt alsof ik gisteren zijn luier nog moest verschonen!) en Musical. Oh ooh, ik houd het nu al niet meer droog!

Over musicals gesproken. Deze 'bloem' maakte ik al voor de vakantie voor ons buurmeisje dat in haar afscheidsmusical mocht spelen.

De foto is in de haast gemaakt en daarom niet heel scherp, maar ik wilde hem toch met jullie delen. Wellicht breng ik jullie weer op ideëen.

Fijne week toegewenst!

9 opmerkingen:

Louise zei

Ja voor dat je hrt weet ben je Oma, ik kan er over meepraten, maar alle gekheid op een stokje leuke bloem heb je gemaakt.

gr.Louise

Creagea zei

Hele leuke bloem en leuk idee en ja voor je het weet ben je oma net als ik,het gaat allemaal zo snel
liefs Gea

Gemma zei

Geniet er maar van, ik heb sinds twee weken een brugpieper en oh oh wat gaat dat dan ineens hard! Groetjes Gemma

Natasja zei

Gelukkig heb ik Jaimy nog even in groep 7 zitten, het gaat allemaal zo snel !!
Geniet ervan, een spannen jaar voor hem, et hele leuke vooruitzichten...
Groetjes, Natasja.

Anoniem zei

Hoi Margriet

Geniet ervan, want dit jaar gaat zoo snel ?!!
zoonlief zit hier ook voor de 2e week op het middelbaar... groetjes Margreet1103

Aleida zei

Ja, kleintjes worden snel groot! Maar ook dat went weer hoor (tegen de tijd dat ze die school ook al weer verlaten......)
Dat molentje is leuk om te geven!
groetjes,

Riet zei

Kleine kinderen worden heel snel groot Margriet.
De tijd gaat zo snel.
Leuke bloem heb je gemaakt zeg.

Liefs Riet.

Denco zei

Ik weet wat je bedoeld die van mij zit nu ook in groep 8 en is net terug van kamp. Moet er nog niet aan denken dat hij ook volgend jaar naar het voorgezet onderwijs gaat. Nog maar even genieten van het laatste jaar basisschool.

Monique zei

Vertel mij wat! Sinds een paar weken heb ik twee jongens op het Voortgezet onderwijs, en dat terwijl ze gisteren nog Roosvicee dronken uit een tuitbeker!!
Je bloem is supergaaf en een erg leuk idee!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...