Pagina's

dinsdag 28 september 2010

Workshop gewonnen

Een tijdje terug kon je op het blog van Birgit Koopsen een workshop winnen tijdens het Scraptastic Event door één of meerdere layouts te maken met haar eigen Revolution papier. Nu ben ik al jaren een grote fan van Birgit, dus dat liet ik me geen 2 x zeggen. Ik stuurde o.a. deze layout in en tot mijn grote verbazing kreeg ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk een berichtje dat ik had gewonnen! Was dat nog eens leuk nieuws om op vakantie te krijgen!

Ik haalde mijn buurvrouw over om mee te gaan en samen boekten we er ook nog de middag workshop van Birgit bij. Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. De wekker stond om 06.15 uur (pffff) en om 7.00 uur vertrokken we richting Lembeke in België.

Om 9.00 uur mochten we aan tafel. Niet om te ontbijten, dat hadden we in de auto al gedaan, maar om aan de slag te gaan met deze layout:

We leerden allerlei voor mij nieuwe technieken met o.a. glimmermist, distressinkt, stempels en zelfs scheerschuim (het moet niet gekker worden).


En al moet ik eerlijk zeggen dat dat geklieder niet helemaal mijn ding is, vond ik het toch leuk om te doen.


De workshop, de locatie en natuurlijk ook Birgit waren erg leuk. Van te voren was ik bang dat het allemaal heel massaal en rumoerig zou zijn, maar niets was minder waar. Het gaat er daar in België heel relaxt aan gezellig aan toe!


Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! En Birgit, als je dit leest; heel erg bedankt voor de leuke workshop!

En wat de middagworkshop betreft, die was ook zoooooooooo leuk!! Maar voor foto's zullen jullie nog even op moeten wachten, want het boekje is nog lang niet klaar.

Leuk dat je langs kwam en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

Marie-claire zei

Wat zal dat gaaf zijn geweest, die workshop!
Tja, lijkt me wel moeilijk om te mogen kliederen, hahaha!
Lo ziet er Super uit!

Groetjes Marie-Claire

Natasja zei

Dat ziet er super uit, zeg !!
En leuk dat je die prijs hebt gewonnen.

Succes met je boekje, ik ben erg benieuwd !

Alice zei

Hoi Margriet,

Supercool dat je de workshop van Birgit hebt gewonnen. Nog van harte daarmee. Ben ook erg benieuwd naar je boekje.

Groeten Alice

Monique zei

Je LO ziet er erg leuk uit! Zo'n workshop is natuurlijk de uitgelezen gelegendheid om dat geklieder eens uit te proberen. Het is ook niet zo mijn ding maar het ziet er wel gaaf uit!

anja curvers zei

Wow gaaf hoor en wat leuk dat je die workshop hebt gewonnen zeg. Je lay-out is schitterend geworden vind vooral die bloemen heel erg mooi.

D@nielle zei

Leuk !! Helaas is het me niet gelukt een kaartje te maken met je stempels. Maar ik wil wel een bestelling plaatsen voor 2 stempels, ik wil er nl. ook eentje in het engels voor ons postcrossing zou dat ook kunnen ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...