vrijdag 17 september 2010

Boekenlegger

Hé, hallo! Leuk dat weer een kijkje komt nemen!

Ik heb weinig gescrapt de laatste tijd. Niet omdat ik geen inspiratie heb, maar omdat ik de afgelopen weken zowat op de tennisbaan leef! Er zijn diverse kampioenschappen aan de gang, waaraan wij met het hele gezin met heel veel plezier deelnemen. Om je een indruk te geven; afgelopen zaterdag moesten wij met z'n 4tjes 6 tenniswedstrijden en 1 voetbalwedstrijd afwerken..... Een beetje veel van het goede, maar wel errug leuk en ook de resultaten mogen er zijn!!

Wel heb ik vorig weekend nog een aardigheidje gemaakt. Ik begon aan een kaart, maar het werd uiteindelijk een boekenlegger:


Niet dat ik aan lezen toekom (ik heb gisteren voor de 3e keer mijn biebboeken verlengd) maar ik hoop hem zeer binnenkort toch te gaan gebruiken!


Wat ik ook op korte termijn hoop te doen is een collage maken van alle "Groeten uit Holland" kaarten die zijn ingezonden (en het waren er véééél!) en deze op mijn blog te showen.

Komen jullie snel weer langs? Fijn weekend!

6 opmerkingen:

Mariska zei

Ziet er weer erg leuk uit! En wat een sportieve activiteiten allemaal, gezellig met het hele gezin.

Monique zei

Wat een leuke boekenlegger zeg! Herkenbaar geen tijd voor lezen, ik gun me er eigenlijk gewoon geen tijd voor, ook teveel andere dingen die ook zo leuk zijn!
Ik ben best wel benieuwd naar de groeten uit Holland kaartjes, heb her en der heel wat leuke voorbijzien komen!

Natasja zei

Dat ziet er super uit !
Alleen hoop ik voor je dat het lezen van je boeken ook aan bod komt eerdaags. Maar ik kan mij indenken dat jullie de bezigheden van tennis en voetbal ook heel erg leuk zijn om te doen. Vooral in teamverband..

Ook ik ben erg benieuwd naar de kaartjes...

Unknown zei

Mooie boekenlegger. Lekker hollands.
Ben benieuwd naar de kaartjes.
Groetjes en een fijn weekend Brigitte

Splashes of Pink and Mint zei

Die is onwijs leuk zeg! Die moet je ook niet tussen een boek leggen, die leg je gewoon boven op de stapel!
Wat een sportmensen zijn jullie toch, leuk hoor, zo met het hele gezin!
Fijn weekend!

sam zei

erg leuk en handig! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...