Pagina's

woensdag 8 september 2010

Layout en huishoudelijke mededeling

Lieve mensen,

Steeds vaker krijg ik het verzoek (van bekenden, maar ook van volslagen onbekenden) of ik een persoonlijke stempel wil maken. Wegens tijdgebrek, chronische RSI klachten en mijn onvermogen om 'nee' te zeggen (en laat staan een vergoeding te vragen) wil ik hier in het openbaar op in gaan.

Het antwoord is ja en nee.....

Ik ontwerp géén nieuwe stempels (meer) op bestelling!

Indien je echter een stempeltje in mijn winkel hebt gezien dat je leuk vindt en ik hoef hier alleen maar de tekst van aan te passen, dan wil ik dat vooralsnog wel doen.

Omdat hier toch behoorlijk wat tijd in gaat zitten (alleen al in het op- en neer gemail) vraag ik een vergoeding van € 1,50 per aanpassing.

Bestellingen uitsluitend via de webwinkel. Geef daarbij svp duidelijk aan wat je precies wilt.

Zucht, dat is eruit. Ik vind het zooooo moeilijk om nee te zeggen. Misschien dat ik daar maar eens een layout over moet maken.....

Dan hier weer eens een 30,5 x 30,5 layout. Papier is van Echo Park (op dit moment mijn favoriete merk) en de letter M heb ik uit een fritesdoosje geknipt.Als er iets te vieren valt in Huize B. dan mogen Ivy en/of Jorg kiezen waar we gaan eten. Negen van de 10 keer is dat McDonalds. Zo ook hier na het behalen van je B-Diploma. Zoals altijd koos je voor een Happy Meal. En natuurlijk was het eerste wat je deed het augurkje van de hamburger afhalen. Vanaf een jaar of 10 ben je niet meer tevreden met een Happy Meal en ach, die speeltjes vind je eigenlijk ook maar kinderachtig. Je kiest daarom voortaan een Big Mac menu, net als de rest van het gezin.

Enne....hebben jullie het gezien? 118 volgers!! Ik kan het nog steeds niet geloven. Heel voorzichtig durf ik mijn doelstelling bij te stellen. Zou ik ook de 125 kunnen halen.....?

8 opmerkingen:

Liekepiek zei

heb ook een zoon van 10 die van de happy meals afziet... en het al heel leuk vindt om naar echt restaurant te gaan en het dan kinderachtig vindt dat zijn broertjes nog met een nintendo aan tafel zitten.... tja ook weer wel heeeeeel erguhhhh leuk.

Marie-claire zei

Wat een Gave Lo! Die letters zijn gaaf, hoe heb je dat gedaan?

Groetjes Marie-Claire

Wilma zei

Mooie lo en een heel herkenbaar plekkie om te eten:)
Je hebt trouwens groot gelijk hoor, wat betreft je stempels!

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Margriet.

Liefs Riet.

Monique zei

Goedzo dat je nee hebt gezegd, moeilijk he, maar wel belangrijk om voor jezelf te kiezen!
Je LO is weer leuk! Dat augurkje ging (en gaat nog steeds) hier ook als eerste eraf! :)

Anoniem zei

Margriet, heel goed dat je voor jezelf hebt gekozen ! Luister naar je eigen gevoel, dat is meestal juist !! Dat is inderdaad weleens moeilijk, maar ik weet zeker dat het een opluchting was toen je het hier opgeschreven had.
Schitterende strakke layout heb je gemaakt !!
Groetjes Berdien

Mariska zei

Super dat je dit gewoon op je blog hebt gezet. Je mag toch voor jezelf opkomen! Zo kunnen we nog lang genieten van al je creativiteit (wat ik tot nu toe gezien heb is erg leuk!)

anja curvers zei

Gave lay-out en knap hoor ben het helemaal met je beslissing eens want dan heb je straks gewoon een dagtaak aan het veranderen en maken van stempels.

Enne die 175 volgers met gemak hoor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...