Pagina's

zondag 26 september 2010

Zal ik het doen, of zal ik het niet doen?

En deze layout showen........?

Het papier en foto heeft hier echt minstens een jaar boven op de 'to-scrap' stapel gelegen, maar het wilde maar niet vlotten.


Het papier is gewoon niet 'mijn ding'. Ik hoor je denken; "waarom heb je het dan gekocht?''. Nou, voor die leuke pinguins natuurlijk! Maar achteraf zijn de kleuren te flets voor mij en kan ik er echt niets mee.


Heb de restjes aan mijn buurvrouw gegeven (ja, die van het PIP-papier) dus daar ben ik mooi vanaf.

Enne....mocht je me ooit tegen komen in een scrapbookwinkel (ik ben herkenbaar aan mijn korte, donker haar, 2 gaatjes in mijn rechter oor en 1-tje in mijn linker, ongeveer 10 kg te zwaar en met waarschijnlijk en te vol winkelmandje) en ik heb papier in mijn hand met fletse kleuren; Please, trek me aan m'n oren en zeg dat ik HET NIET MOET KOPEN! Ik zal je voor eeuwig dankbaar zijn.

6 opmerkingen:

Ellen zei

Haha Margriet, ik zal eraan denken....
Wij zaten op de camping die aan de rotande bij de McDonalds zat; le Paradis, een absolute aanrader!!!

Groetjes Ellen

Unknown zei

Moet kunnen toch af en toe een verkeerd papier. In de winkel lijkt alles mooier.
Groetjes en een tijne dag Brigitte

Louise zei

Hhihihih als ik je tegenkom zal ik het doen, maar ik ben 7 kilo te zwaar en heb waarschijnlijk ook een overval mandje met heel veel papier erin waar ik nog stapels van heb liggen dus dat ik eigenlijk niet nodig heb. Maar ik vind je LO wel erg leuk hoor.

gr.Louise

Monique zei

haha, zo herkenbaar!: papier dat er zo leuk uitziet dat je niet meer goed kunt nadenken of het ook wel bruikbaar is!!!
Toch is je LO wel leuk geworden, je hebt het papier toch maar mooi gebruikt! Goed toch!

Wilma zei

Ha ha ha, hier ligt dat papier ook nog, géén idee wat ik ermee doen moet!!!

Harriët zei

Grappig geschreven stukje.
Ach jij hebt er al iets mee gedaan.Bij mij ligt het nog steeds niet gebruikt in de kast.Haha.

Harriët

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...