Pagina's

zondag 15 december 2013

Winnaar give-away + cadeau-tasje

Allereerst even wat feitjes en mijn reactie daarop in het blauw. Not interested? Scrol dan snel door naar beneden.Maar liefst 85 (vet en onderstreept) bezoekers vulden de enquête in!!! Dit waren uitsluitend vrouwen met een leeftijd die varieerden van 17 t/m 77 jaar. De gemiddelde leeftijd was 44.2 jaar. {Grappig, ik ben zelf ook 44 jaar. Toeval?}. Van de respondenten gaf 54,1% aan mijn blog te bezoeken elke keer als er iets geplaatst werd.
Onderzocht werd o.a. wat voor de bezoekers de belangrijkste reden was om mijn blog te bezoeken. De meeste, namelijk 74.1 % van de respondenten, gaven aan de website te bezoeken om inspiratie op te doen. Daarnaast was voor 7.1 % het lezen over mijn leven de belangrijkste reden {oeps, wie waren dat dan?}, voor 5.9 % het lezen over workshops en party’s en voor 4.7 % het bestellen uit de catalogus van Stampin ‘Up. De overige 8.2% kon-nie-kiezen-nie en gaven aan de combinatie van alle onderwerpen leuk te vinden {Yeah!}.
Ook werd er gevraagd of de bezoekers nog tips hadden om mijn site te verbeteren. 21,2% vulde niets in maar meer dan de helft (54,1%) gaf aan dat ik vooral NIETS moest veranderen en door moest gaan zoals ik nu bezig ben. (BLOOS-BLOOS-BLOOS, de reacties waren wel zooooooo lief en positief, ik werd er echt verlegen van, dank je wel lieve mensen.) 10.6% gaf aan dat ze graag wat tutorials zouden willen zijn op mijn blog. Oké, 10,6% ik ga proberen om dat eens te doen. (Maar daar gaat heel veel tijd in zitten en tja, je weet mijn probleem qua tijd, dus ik beloof niks, maar ik doe mijn best.) Enkele mensen gaven ook aan wat vaker layouts te willen zien. (Ja, die mis ik ook, ik neem het mee.)
  

Dus een resumé: een geweldige respons op mijn oproep. Mede namens Linsey heel hartelijk dank doorvoor!! En ook voor mezelf was het heel interessant om te lezen. De winnaar van de give-away heeft inmiddels een mailtje gekregen. Dus als jij geen mail hebt gehad, dan heb je helaas niet gewonnen. Sorry daarvoor.En dan nu nog even een creatie. Want gemiddeld zo'n 74,1%  van de bezoekers komt daarvoor heb ik uit betrouwbare bron vernomen. (-;

 

Een ander nichtje (ja, ik stik van de nichtjes, ik heb er nog veel meer) van me werd afgelopen week 21.En nee, vrees niet, niet weer een verzoek om een enquête. Verena doet namelijk een HBO opleiding Musicaltheater en ik denk niet dat zij enquêtes over social media moet maken. Als het goed is zien we haar binnen een paar jaar gewoon in een musical schitteren.


Vandaar ook dat ik dit tasje voor haar maakt met de tekst You're a star i.p.v. een kaartje. 

Ik plaatste er een kaarsje in een mooi glazen potje in en 's-avonds ziet het dan een beetje zo uit....{maar dan anders......} Het glitter papier schittert namelijk zo mooi in het kaarslicht, maar helaas kreeg ik het niet mooi op de foto. )-: Laat je verbeelding dus maar even spreken.
De gaatjes rondom de ster sloeg ik er in met een ouderwetse gaatjes-pen en hamer (sorry buren).  Zo, dan zijn jullie weer helemaal op de hoogte.Conclusie. Ik ga maar gewoon door.


10 opmerkingen:

Tutti haakt en zo zei

Dat zijn nog eens mooie resultaten zeg!gewoon doorgaan! super leuk tasje ook.

Joke de Wit zei

Leuk dat er zoveel dame's hebben mee gedaan.Dit tasje is heel leuk.Groetjes Joke

kaneeltje zei

Ik ben er 1 die gewoon wil lezen over je leven, niks engs aan hoor ! Kom je niet stalken ! Vindt gewoon jouw manier van schrijven erg leuk en de voorbeelden enz., krijg ik dan cadeau ! Dus Margriet, vorahl doorgaaan !

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie resultaten Margriet, daar mag je trots op zijn. En geweldig toch dat je zo goed bezig bent en vooral zo door moet gaan! Mooie gepimpt tasje. Groetjes Ingrid

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik wil ook zo'n nichtje die zo'n enquête over mijn blog maakt.. Prachtig dat ster windlicht tasje ding.

Ellen zei

Lijkt me een goede conclusie ;) En een heel leuk tasje, want daar kwam ik natuurlijk voor, om te kijken wat je nu weer voor moois gemaakt hebt :)
Fijne dag, Ellen

anja curvers zei

Wow gaaf tasje hoor en leuk dat de enquete zoveel respons heeft gehad.

Miranda V zei

Wat veel en wat een leuke reacties zijn er uit de enquête gekomen! Ik bezoek je blog ook maar al te graag, niet eens zozeer om inspiratie op te doen hoor. Ik geniet gewoon van het moois dat je maakt. Dat ik daar toevallig zelf ook inspiratie van krijg, is dan weer mooi meegenomen. En je typt van die gezellige verhaaltjes. ;-) Dus inderdaad: lekker zo doorgaan! En je tasje is geweldig! Ook lekker mee doorgaan dus. Tot de volgende keer (ja, ik lees alles van je!)

Unknown zei

Wat een mooi compliment op je enthousiasme!! Gewoon lekker doorgaan, waar je mee bezig bent...
Tasje is helemaal geweldig!!!

a shining star

groetjes

Monique zei

Superleuk dat er zoveel enquêtes zijn ingevuld! De uitslag verbaast me helemaal niets, ben het helemaal eens met je eindconclusie!! :)
enne, thanks he!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...