Pagina's

woensdag 5 februari 2014

gast-vrouwgeschenkje

Ola,Als ik ergens wordt uitgenodigd om een party of workshop te geven dan neem ik altijd een zelfgemaakt presentje voor de gastvrouw mee.


 Gewoon een aardigheidje, als dank voor de gastvrijheid en omdat ik het leuk vind om te maken en te geven.Dat kan bijvoorbeeld zo'n doosje zijn, gevuld met lekkere chocolaatjes.De roosjes maakte ik met de Sizzix Spiral Flower Die.
http://www.youtube.com/watch?v=NNmnSTl8LBM
Spiral Flower Die € 19,95En het is echt super simpel om te doen. Als je op de foto klikt dan kom je bij een filmpje en zie je hoe het precies werkt. Persoonlijk vind ik het handig om de bloem rondom het uiteinde van bijvoorbeeld een penseel te draaien.Van een reepje papier van een millimeter of 3 sneed ik de sprietjes tussen de bloemen en krulde deze rondom een potlood. De blaadjes zijn gemaakt met de stempelset Hearts a Flutter en de tekst is gestempeld met een Itty Bitty Banner. (Allemaal bij mij te bestellen uiteraard.)Ik kan best wel zeggen dat zo'n zelfgemaakt presentje altijd heel hartelijk wordt ontvangen.Enne.....je ziet ik heb nog een paar doosjes op voorraad, dus als het jou leuk lijkt om ook eens een Stampin' Up! party te geven, dan zou het best wel eens kunnen zijn dat ik zo'n doosje voor je meeneem. (-;


7 opmerkingen:

José zei

Hoi Margriet,
Ziet er super leuk uit en inderdaad, filmpje bekeken, kind kan de was doen!
Gezellige dag en groetjes,
José

Sanne zei

Prachtig! Die kleuren doen het hem ook!

Liefs Sanne

Marlies zei

Heel leuk cadeautje Margriet, mooi gemaakt! Lieve groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Helemaal leuk Margriet! Kan me voorstellen dat je doosjes goed ontvangen worden hoor! Liefs Marianne

Ellen zei

Jij bent echt een kei in het maken van zulke leuke, kleine cadeautjes!
Groetjes, Ellen

Unknown zei

Dat ziet er gezellig uit Margriet. Als ik zelf geen demo was zou ik je meteen uitnodigen.
Liefs Angelique

Marie-claire zei

Ja, ik heb er een!! Wat een mooi doosje is het, nogmaals bedankt!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...