Pagina's

zondag 9 februari 2014

Klanten geschenkjes

En behalve de gastvrouwen  geef ik ook mijn bestellende klanten altijd graag een zelfgemaakt bedankje mét een bijbehorend aardigheidje.

 
Altijd aan elke klant, groot of klein!
Het wisselt de ene of de andere keer. Een beetje afhankelijk van het seizoen en wat ik op voorraad heb of graag wil laten zien.... Het kan een zelfgemaakt cadeaulabeltje, kaartje, tasje of doosje zijn.....Hier ben ik bijvoorbeeld aan de slag gegaan met de nieuwste producten uit de lente/zomer catalogus: de Just Sayin' stempelset + bijbehorende dies, de Scalloped Tag Topper Punch, wit embossingpoeder en Retro Fresh Washi Tape.
Met dit als resultaat:
Gewoon, omdat het nou eenmaal leuk is om te maken, te geven en te krijgen.....En gewoon omdat ik zie dat andere mensen er blij van worden.5 opmerkingen:

Miranda V zei

Ja, zo een zelfgemaakt freubeltje - hoe groot of klein ook - maakt een pakketje ontvangen nóg leuker! Je labeltjes zijn super leuk, vrolijke kleuren, grappige tekst en die washi tapejes bevallen mij ook wel!

Judith zei

In het maken van tags ben jij gewoon een SUper goed! Ook toen je nog mijn DT maatje was, heb ik je labels altijd geweldig gevonden!
Hele mooie en frisse kleuren gebruikte je!

Marlies zei

Je klanten worden daar zéker blij van, ze zijn zo leuk. pas maar op, straks worden het verzamelaars-items. Ook deze zijn weer hartstikke mooi! Lieve groetjes, Marlies

Ilse zei

Ik vind de labeltjes echt heel leuk , zag de spulletjes in de nieuwe catalogus . Heb ook vernomen dat we binnenkort eindelijk ook vanuit België kunnen bestellen ( ben ik heel blij om !!! )
Groetjes Ilse

Marianne Schut zei

Helemaal gelijk Margriet, jouw tagjes zijn altijd super leuk, zeker ook om te ontvangen! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...