Pagina's

vrijdag 7 februari 2014

Snoep verstandig eet geen groente...

Onze zoon Jorg ging deze week voor het eerst alleen naar de tandarts. Voorheen gingen we altijd samen, omdat dat logistiek en schooltechnisch gezien toevallig gewoon het makkelijkst was, maar deze keer kwam het niet uit.Dus ging meneer alleen en laat hem nu nét voor de allereerste keer in zijn leven een gaatje hebben..... )-:  Hij belde me heel relaxt op mijn werk met de vraag of hij die zelfde middag al terug zou gaan om het te laten vullen en natuurlijk vond ik dat een goed idee.SU materialen: Angled Tag Topper Punch, Retro Fresh Washi Tape, Morning Post Alphabet, Envelope Punch Board (afgeronde hoekjes), Designer Button, Old Olive inkt, Baked Brown Sugar carstock, Orchard Harvest DS Paper (oud)
Thuisgekomen vroeg ik hem hoe het was gegaan. "Oh prima", zei hij heel stoer en onverschillig (daar is hij tenslotte puber voor) "geen probleem".
Om er vervolgens met een stalen gezicht achteraan te zeggen "ik mag alleen een paar dagen geen groente eten van de tandarts......"Huh???Heb ik soms iets gemist en is de slogan door de jaren heen soms veranderd van 'Snoep verstandig eet een appel' in 'Snoep verstandig eet geen groente?  
 

12 opmerkingen:

Miranda V zei

Haha, je zoon heeft humor dus. ;-) Wat heb jij er een grappige reactie op door deze pagina te maken. De groenten zijn lollig, je tagjes en de teksten zijn leuk!

Colien zei

Geweldig, wat een leuke reactie! En mooie creatie heb je erbij gemaakt, zo blijft Jorg levenslang herinnerd aan zijn slogan ;)
grtz.Colien

Marie-claire zei

Hahahaha, het was natuurlijk te proberen! Je Lo is gaaf!

Groetjes Marie-Claire

Joke de Wit zei

Grappig Margriet kleine kinderen worden groot.groetjes Joke

Unknown zei

Hahaha.....wie niet waagt...
Erg leuk gedaan!!!!
Groetjes Sam

Judith zei

Grijns (-:
Je kunt het toch proberen, daarvoor ben je tenslotte puber, toch ?!

Leuk om weer eens een LO van je te zien. Gaaf gedaan!

Ingrid Reyners zei

Ha ha ha, geweldig dit! Ja je bent inderdaad puber of je bent het niet!!!! Herkenbaar! Je hebt dit wel allemaal heel mooi vast gelegd, dus dit vergeet hij inderdaad nooit meer, en zal er vast nog vaak aan herinnerd worden, en als hij later groot en volwassen is zal hij er zeker om kunnen lachen...Super. Fijn weekend, groetjes, Ingrid

Anita zei

Wat een mooie LO.
En wat lijkt hij op zijn moeder!!!!

Marianne Schut zei

Wat leuk weer een LO van jou te zien! Wat is tie stoer zeg die zoon van jou! Ik lig een week wakker als ik naar de tandarts moet. Zijn humor heeft hij in ieder geval niet van een vreemde, haha! Liefs Marianne

José zei

Hoi Margriet,
Ha, het had een uitspraak van onze dochter kunnen zijn, maar dan over fruit! Want dat krijg ik er bij onze dochter niet in......
Maar wat een super leuk lay-out het je gemaakt!
Groetjes en gezellig weekend,
José

Marijke zei

Geweldig!! echt een uitspraak van een puber:)) Grappige labels/tags.
Fijne zondag verder,
Marijke

Marlies zei

Wat een geweldige LO heb je ervan gemaakt en op wie je zoon lijkt hoef ik niet te vragen.... Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...