Pagina's

donderdag 27 februari 2014

Layout

Helaas, wordt er nog maar weinig helemaal-voor-mezelf-alleen gehobbiet{hoe schrijf je dat?} in Huize B. )-:Het voorbereiden en geven van workshops, party's, bestellingen verwerken en het bijstaan van mijn team met raad en daad des te meer. Het begint gewoon op een echte job te lijken! Ik kan er heus de kost niet mee verdienen, maar ik geniet er wel met volle teugen van. En hé, wat niet is kan misschien nog ooit komen. De skai is de limit, zegge ze! (-; Dat het hard werken is dat is zeker, maar zolang ik er plezier in heb, vind ik dat niet erg.

 

Maar goed, ik dwaal af. Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik niks meer voor mezelf geknutseld heb. Ik heb wel het een en ander gemaakt, maar dat kan ik dan weer nog niet laten zien. Dus ging ik mijn 1.387 foto's op mijn telefoon maar eens doorbladeren om te kijken of er nog iets opstond dat ik nog niet had laten zien. Ik moet jullie natuurlijk wel blijven prikkelen, want anders kom ik nooit aan het aantal volgers dat ik in mijn hoofd heb. {Is er een lezer die misschien nummer 450 zou willen worden? Je zou me heel blij maken.}Welnu, deze layout kwam ik nog tegen. Hij is eigenlijk niet blog-proof omdat ik er niet tevreden over ben (en de foto niet scherp zie ik nu). Maar bij gebrek aan iets beters laat ik hem toch maar zien.


Een layout met foto's van onze dochter tijdens een optreden voor de Sint van pak-hem-beet zo'n 12 jaar geleden.  (De exacte datum moet ik nog opzoeken, ik heb namelijk een datum-tik en die moet-en-zal erbij.) Ik vond de foto's van ons meiske dat zo staat te stralen en genieten zo leuk, dat ze gescrapt moesten worden. Maar pfieuw wat ik heb zitten stoeien met die gele jurkjes.[Gele jurkjes zijn definately NOT mijn ding!]Ach ja, dan weten we dat ook weer.Ik zeg fijn weekend en als er nog gehost gaat worden: veul leut!{Misschien kom ik je dan nog wel tegen}


6 opmerkingen:

kaneeltje zei

Jij een fijn carnavalsweekend toegewenst !
Heb je in ieder geval even tijd voor jezelf !

martina's kaartjes zei

toch een mooie herinnering, hopelijk heb je binnenkort wat meer tijd voor jezelf
grtjs,martina
x

Sanne zei

Haha, wat grappig. Ik heb ook jaaaaaren bij DéDé-Danceballet gedanst. Ik ben ermee gestopt toen ik naar Brabant ging verhuizen en bij Yuri ging wonen. Ik mis het nog steeds. Ik was destijds al te groot voor die gele jurkjes ;-) Ik vind het een leuke lay-out geworden, hoor! Niet te streng zijn voor jezelf! Carnaval ze! Ik zou vandaag gaan hossen op school, maar helaas heb ik flink de buikgriep.

Liefs Sanne

Liefs Sanne

Marit zei

Jaa, ik ben nr 450! Waarom ik nog geen volger was is me een raadsel hihi! Leuke layouit, geel is ook niet echt mijn ding (vorral qua jurkjes niet, beetje paas-achtig vind ik het) maar je hebt er een mooi geheel van weten maken!

Groetjes en een fijn weekend,
Marit

Helen zei

Geweldig leuk; hier ook nog een ex-lid van dédé danceballet - nee Margriet niet van de bank rollen van het lachen - ook hier weinig alleen-voor-mijzelf-hobbyen, maar daarom kom ik gezellig naar jou voor workshops. Fijne carnaval - alaaf :-)

Anita zei

En de 450 heb je al gehaald!!!
Wie wil er nou ook niet van die gezellige verhaaltjes lezen??
Fijne carnaval!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...