Pagina's

maandag 10 februari 2014

Labels en Nederlandse Teksten Actie


Labels (of tags) daar ben ik verzot op. Vind het gewoon hartstikke leuk om te maken, kweet eigenlijk niet waarom...... Misschien omdat ze klein zijn en relatief snel klaar/snel gevuld?Nou ja, wat de achterliggende reden dan ook moge zijn; ik maakte er weer een stel. (-:Met de gratis Sale-A-Bration stempelsete Petal Parade, de Scalloped Tag Topper Punch en de Nederlandse Sentimenten set.{De oplettende kijker onder ons ziet nu dat ik een beetje jok, want inderdaad hierboven in het midden zit ook een Engelse tekst. Maar al stempelende bedacht ik me ineens 'wat ben ik toch aan het doen? We wonen toch in Nederland en ik héb ook de Nederlandse teksten van SU!, laat ik die toch gebruiken!'}Dus, zo gedacht, zo gedaan.


En samen met een boel andere demonstratrices zouden we de Nederlandse Sentimenten set graag eens extra onder de aandacht willen brengen én promoten. Wij willen namelijk heel graag dat er nog meer Nederlandse sets komen, maar dat zal alleen maar gebeuren als deze 1e set goed verkocht wordt.


En ik weet het, € 35,95 is heel veel geld voor een stempelset, maar als je bedenkt dat je daarvoor 24 verschillende teksten krijgt, komt het op € 1,50 per tekst en dan valt het wel weer mee (vind ik persoonlijk).


Enniewee, om de Nederlandse Stempelset te promoten is er een actie bedacht, waar ik graag aan mee wil doen. Het zit zo: bundel de SENTIMENTEN in een zelf samengesteld pakket van minimaal € 60 en ik geef je € 6,00 korting op je bestelling EN uiteraard een GRATIS kado uit de Sale-A-Bration folder.Voorbeeld pakket (waar je bovenstaande labels bijvoorbeeld mee kunt maken):

Nederlandse Sentimenten       € 35,95
Scalloped Tag Topper Punch   € 27,95 +
Subtotaal                                   € 63,90
Korting Sentimenten               €   6,00 -
Je betaalt                                 € 57,90

En daarnaast dus een GRATIS kado uit de Sale-A-Brationfolder (bijv. de Petal Parade)Deze actie is bij mij geldig t/m 31 maart. Donderdag 13 februari ga ik weer bestellen, dus laat het maar weten als je wilt mee bestellen.4 opmerkingen:

Ellen zei

Ik deel je voorliefde voor tag(je)s! Deze zijn ook weer superleuk.
Fijne avond, Ellen

Marianne Schut zei

Ook deze zien er weer SUper uit Margriet, tja die Nederlandse teksten..ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ook snel naar de engelstalige grijp.. Liefs Marianne

José zei

Super leuk labels en een nog leukere actie!
Groetjes,
José

Libby zei

I've just "CASED" this. Thanks for sharing your talent! Libby

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...