Pagina's

donderdag 20 februari 2014

Oh, happy day!Dat is de boodschap op deze kaart..... 
Maar ook de nummer 1 van de hitlijst in de week dat ik geboren werd.Ja echt hoor, dat verzin ik niet!Kijk maar:


Ik word dan ook altijd erg vrolijk als ik dit nummer hoor.  Dat hadden ze goed geregeld daar bij ons thuis.Ik bedoel, je kind zou maar eind maart 1968 geboren zijn.......En je man zou de hele week 'Kom uit de bedstee mijn liefste' hebben gezongen.....{Net nadat je na 32 uur afzien een 8-ponder op de wereld hebt gezet en nog aan het bijkomen bent van 1 liter bloedverlies en een knip met 12 hechtingen.....}
Neuhhhh.....dan doe mij maar 'Oh, Happy Day!'Daar hebben ze tenminste ook stempels van en dus kan ik weer een lul lol-verhaaltje schrijven.{Voorlopig zie ik Stampin' Up! namelijk nog geen stempels maken met 'Kom uit de bedstee mijn liefste'.}Maar als daar wel behoefte aan is, dan laat maar weten. Dan wil ik wel een petitie starten. Ik ben de flauwste niet. En de klant is koning tenslotte....
 
6 opmerkingen:

Sandra zei

Wat een mooie kaart en wat een heerlijke blog! Mijn geboortedagnummer is van Boney M: hooray! Hooray It's a Holi-holiday! Kan ook beroerder ;-)

jackelien zei

Wat grappig. Je kaart ziet er super uit.
Gr jackelien

José zei

Hoi Margriet,
Wat een super vrolijk kaartje heb je gemaakt. En nog leuker, dat je dit allemaal hebt uitgezocht! Super!!!! Ik snap dat je daar vrolijk van wordt (en dat op deze regenachtige ochtend!).
Gezellig weekend en groetjes,
José

Ingrid Reyners zei

Nou het is helemaal geweldig dat je dit na gezocht hebt Margriet, dat is nu een gezellig begin van de dag, oh Happy Day kan niet beter. Die bedstee mag wat mij betreft gestolen worden, dat liedje. brrrrrr, ik krijg er kriebels van!. Je kaartje is trouwens weer erg mooi, ik hou wel van de bolletjes en de kleur rood erbij, super combi! Groetjes, Ingrid.

Marie-claire zei

Mooi kaartje! Net na dit vrolijke lied ben ik geboren ;-)

Groetjes Marie-Claire

Marianne Schut zei

Een heerlijke vrolijke kaart weer Margriet! Leuk dat je de muziekoverzichten erbij hebt gezocht, kon ik gelijk even kijken naar mijn "bouwjaar" 5 mei 1968! Congratulations - Cliff Richard! Nou toch ook best toepasselijk en vrolijk toch! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...