Pagina's

donderdag 13 februari 2014

Ik wens jou een..... 

Inclusief een lekker bakkie......
{dat rijmt}


10 opmerkingen:

Judith zei

Ik jou ook!

Lief zijn de theezakjes (of beter gezegd de labels aan de touwtjes)

Ilse zei

Prachtig en zo eenvoudig , die hout achtergrond is er echt eentje die ik wil hebben !!
Fijne Valentijn .
Groetjes
Ilse

Miranda V zei

Ik zie alleen maar leuke creaties verschijnen met de gave houtstempel. Leuke kaart (yes, vlaggetjes!) en het idee van de lieve labels aan de theezakjes is schattig! Happy day! Mijn waterkoker geeft mij toevallig net een seintje dat 'ie klaar is. :)

martina's kaartjes zei

ach, deze is superzzzz ! heel erg geslaagd !
grtjs,martina
x

Colien zei

Van hetzelfde! Ben een echte theetante, dus dat sla ik niet af :)
grtz. Colien

Ellen zei

Wat een lief (was)lijntje! En die theezakjes, helemaal leuk.
Groetjes, Ellen

Mariken zei

Dat ziet er gezellig uit, je waslijntje en je theezakjes. En die houstempel is echt tof!
Groetjes, Mariken

Anita zei

Deze staan al hoog op mijn "must-have" lijst!

José zei

Wat een super lief kaartje heb je gemaakt. Ik heb net mijn SU spulletjes bij Marit opgehaald en laat ik nou ook die vlaggetjes en de achtergrondstempel van hout hebben.... Kan ik ook zo'n kaartje maken. Dank je wel voor het idee!
Groetjes,
José
PS. de theezakjes zijn ook super lief hoor....

Marianne Schut zei

Gaaf kaartje Margriet! Ook een geweldig leuk idee zo met de labeltjes aan de theezakjes. Leuk om met Valentijn kado te geven! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...