Pagina's

dinsdag 26 december 2017

Kling, slokje, klingelingekling
Kling, slokje, kling... (-;Gebruikte stempelset Bubble Over verkrijgbaar vanaf 3-1-2018
Op de valreep wil ik jullie nog graag een hele fijne 2e kerst-avond toewensen!
In de aanloop naar kerst is het er niet meer van gekomen om te bloggen. We zouden geen kerstcadeautjes doen, maar inmiddels ligt het onder de boom op een 'wonderbaarlijke' wijze tóch weer bezaaid met mooi ingepakte cadeautjes. Vandaag moet mijn dochter werken en daarom worden ze 3e kerstdag pas uitgepakt.Eerste kerstdag brachten we met mijn familie door. Omdat we het niet fijn vinden om de hele dag aan tafel te zitten speelden we met de liefhebbers eerst een tennistoernooitje buiten....
Voor het eerst sinds maanden had ik weer een racket vast. Heerlijk.Nadat iedereen weer opgefrist was gingen we naar mijn zusje 3.0 (voor de kijkers links op de foto) voor een bijzonder samengesteld kerstdiner.Daarna speelden we een quiz die door mijn zoon (de jongste van de familie) samen met de oudste neef gemaakt was.Dat ik het antwoord op de vraag 'welke plek heeft Margriet dit jaar op de Stampin' Up! wereld ranglijst gehaald?' fout beantwoordde, daar zullen we het maar niet over hebben. (Bloos)Vandaag een lekker rustig dagje thuis en sinds een dag of 10 eíndelijk mijn knutselspullen weer eens aangeraakt. Ik begon serieus afkickverschijnselen te krijgen. De aanleiding van mijn kaart hier bovenaan was trouwens deze advertentie die ik op Facebook tegenkwam.


 Proost!Vanaf nu ga ik me voorbereiden op de Sale-a-Bration die 3 januari 2018 start en mijn teamdag van eind januari. En ik ga mijn stinkende best doen om regelmatig te bloggen. Kom jij dan terug om te kijken en lezen?
5 opmerkingen:

Ellen zei

Leuk kaartje! Proost, op derde kerstdag! Dat er maar een hoop gezelligheid is naast de cadeautjes die al onder de boom liggen.

Sarah zei

Morgen wordt gezellig bij huize Margriet! Veel plezier!

Je@net zei

Dat ziet er allemaal super gezellig uit, Margriet.
En wat een leuke kaart is dit. Proost!
Voor vandaag ook nog een fijne dag gewenst. Veel plezier met het uitpakken van de cadeautjes ;o)

Colien zei

Proost, leuke kaart! Ik kreeg voor mijn verjaardag al een kaartje met de flesjes, erg gaaf en stoer....
grt.Colien

Jantine zei

Grappig, die reclame had ik niet gezien, dus ik vond je blog heel verrassend :-)
Klinkt als erg fijne feestdagen.
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...