Pagina's

dinsdag 19 december 2017

Vieren wat er te vieren valt...Dat is zo ongeveer de vrije vertaling van We Must Celebrate. De titel van een nieuwe stempelset van Stampin' Up. Ik maakte er de volgende 2 kaartjes mee.


De beesten stempels zitten eigenlijk aan elkaar vast. Maar met mijn leesbril op en een scherp schaartje durfde ik ze los te knippen. De set stond voor mij al met stip op nummer 1 in de nieuwe voorjaarscatalogus en nu helemaal. Voor het zelfde geld heb ik nu gewoon een 15-delige set i.p.v. een 12-delige.  (-:


De kerstboompjes op de kaart hierboven zijn gestempeld met de set Watercolor Christmas. Deze is nog verkrijgbaar en afgeprijsd van € 22 naar € 18,70. Deze kaart maakte ik er ook mee:


En natuurlijk kleurde ik alles in met de nieuwe Stampin' Up! Blends. (De Blends zijn ook los verkrijgbaar.) Ik moet nog flink oefenen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, want ik vind het kleuren echt hartstikke leuk om te doen.


Benieuwd hoe mijn favoriete We Must Celebrate set er dan uit ziet? Nou zo dus;


Is hij niet mega schattig?De set is verkrijgbaar vanaf 3 januari 2018 en kost € 24. Uiteraard bestel ik 3 januari meteen, dus als je wilt mee bestellen kan dat door simpelweg een mailtje te sturen. Je bestelling is bij mij in goede handen en wordt altijd netjes verzorgd.Ook al zo'n leuke set met diertjes is de Hedgehugs. In deze set zitten 2 egeltjes, een eekhoorn, een vogeltje en nog andere leuke stempels. Daarmee maakte ik deze kaart.


Nu ga ik natuurlijk niet al alle sets laten zien, want anders is de verrassing er straks af. Maar ben je geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en heb je nog geen vaste demonstratrice? Dan stuur ik je graag de voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder toe tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,12. Aanvragen kan via de mail.Bedankt voor het langskomen en een fijne dag!5 opmerkingen:

alma.heijenk@gmail.com zei

beide sets staan op mijn verlanglijstje. ik vind ze super leuk!!

Je@net zei

Echt kei leuke kaarten, Margriet.
Heb ze ook al op mijn boodschappenlijstje staan!

Ellen zei

Wat een onwijs leuke kaartjes heb je met deze set gemaakt!

Nicole Parmentier zei

Wat een leukerds allemaal weer!

Margot zei

Heel gaaf! Goed idee om ze los te knippen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...