Pagina's

zondag 10 december 2017

Merry Kissmas | Gratis verzendingHet 2e deel van mijn Secret Sint Swap was een soort van december feest pakketje. Daarin zat o.a. dit zakje met Hersey Kisses die ik voor de gelegenheid omstempelde tot Merry Kissmas.


Tot mijn verrassing vond ik vanochtend een mailtje van Stampin' Up! in mijn inbox. Morgen 11 december is er wederom een gratis verzendactie. Je kunt dus je bestelling GRATIS vanuit Stampin' Up! op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Het is dan ook nog voor de kerst in huis.Je hoeft voor deze aanbieding niet door de sneeuw naar overvolle winkels, maar kunt gewoon lekker vanaf de bank bestellen in mijn online winkel (creditcard nodig) of via een mailtje naar info@bijmargriet.com (graag voor maandagavond 19.00 uur) en dan verzorg ik het voor je.Nou, het is hier in Veldhoven zojuist (11.00 uur) pas begonnen met sneeuwen. Ik ben benieuwd of hij nog blijft liggen. Van code oranje is i.i.g. nog lang geen sprake. Toch blijf ik vandaag lekker warm thuis en ga wat freubelen voor de catalogus launch party van a.s. vrijdag (er is nog plek). De erwtensoep staat te pruttelen, mijn man is de kerstboom aan het opzetten en mijn zoon vertrekt zo meteen naar Amsterdam voor de kraker van het jaar AJAX-PSV. Kortom een heerlijke december zondag.Ik geniet, jij ook?
2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer leuk en feestelijk uit, Margriet.
Fijne zondag gewenst!

Jantine zei

Heel leuk en feestelijk!
Het begon hier ook rond 11 uur, maar er ligt nu wel behoorlijk wat. Ik ben met de auto naar het station geweest om mijn zusje op te pikken, dat was behoorlijk spannend 😳
Geniet van de zondag, doe ik ook...ik blijf nu verder lekker binnen.
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...