Pagina's

woensdag 6 december 2017

Oh kom er eens kijken....


Wat ik in de brievenbus vond.Alles gekregen van een lieve Sint!Ons teamgenootje Klaartje (van Kaartje van Klaartje) organiseerde een Secret Sint Swap voor de dames van ons team. Maar liefst 26 dames deden mee en via Lootjestrekken.nl werden er lootjes getrokken. De bedoeling was een feestelijk pakket samen te stellen dat in een brievenbusdoosje paste en dit op 5 december open te maken. Natuurlijk met Stampin' Up! en Sinterklaas in ons achterhoofd. Geheimhouding verplicht!
Alleen de voorpret was al superleuk. Al die pakketjes die één voor één werden bezorgd op de verschillende adressen in Nederland en waarvan foto's in onze Facebookgroep werden gezet. De spanning steeg vanaf 3 december...  Zouden alle pakjes wel op tijd aan komen. Je weet het tegenwoordig niet met PostNL hè?Maar Pieten die in tijdnood kwamen bezorgden het persoonlijk, al dan niet vergezeld met harde kloppen op het raam. Eén hulpsint was wel heel modern. Die stuurde een geheimzinnig SMS-je toen het pakket alsnog in de brievenbus werd geduwd. Er ware zelfs enkele demo's die zich helemaal niet hadden opgegeven en tóch een pakketje kregen. Is dat wat?!Hoe dan ook, het was een feest toen we gisterenavond om 21.00 uur ein-de-lijk onze pakketjes mochten openen. Mijn pakketjes waren haast te mooi om open te maken.


En er zat ook nog eens een heel leuk gedicht bij.


Ik zeg haast te mooi om open te maken, want natuurlijk maakte ik ze wél open.Ik kreeg een prachtig mooi bedrukt en gepersonaliseerd fotoframe.En daarnaast ook nog een schitterend zelf gemaakt album.


Kijk toch eens naar al die details. De kraaltjes, het fototoestelletje, de button, het zakje..... Echt heel mooi afgewerkt.


En dan de binnenkant......


Hier word je toch spontaan helemaal verliefd op!!!Tjonge jonge, wat ben ik toch een bofkont. Dank je wel lieve Sinterklaas dat je zoveel moeite voor mij hebt gedaan. XXXEn nu zijn jullie vast en zeker benieuwd wat deze Sint dan had gemaakt? Houd mijn blog maar in de gaten. Ik zet het er z.s.m. op.Fijne dag nog.

1 opmerking:

Anita zei

Ohhhh schitterend Margriet. Ik denk wel te weten wie het voor jou heeft gemaakt 😀
Echt supergaaf!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...